Arhiva pentru eticheta: marin popescu

Cinci pentru presedintia CJ Timis! Liberalii ar putea lasa pentru iunie nominalizarea

Cinci pentru presedintia CJ Timis! Liberalii ar putea lasa pentru iunie nominalizarea

Liberalii nu-și vor desemna prea curând candidatul la președinția Consiliului Județean Timiș. Ba chiar l-ar putea anunța după alegeri! Oricum, e luptă mare pentru acest post, la care sunt deja cinci pretendenți, iar al șaselea e pe drum.

Au termen pana la 1 februarie! PNL Timis trebuie sa anunte pe cine vrea in locul lui Bojin

Cel târziu la 1 februarie, PNL Timiș este obligat să-și anunțe candidatul pentru președinția consiliului județean. Operațiunea, extrem de delicată, este în derulare încă din octombrie, dar conducerea națională a partidului a pus acum piciorul în prag. Oficial, în Timiș, lupta se dă în trei.

La PNL, lupta interna pentru presedintia CJ Timis se da in trei

PNL Timiș își va anunța, la finele lunii octombrie, candidații pentru alegerile locale din 2016. Mai sunt de de stabilit detalii și de făcut sondaje, dar unele lucruri sunt clare de pe acum. Lupta internă pentru funcția de președinte al CJ se dă între un fost prefect și doi actuali consilieri județeni.

Fostul inspector scolar general vrea clase cu profil agricol la liceele din orasele

Clase cu profil agricol la liceele din orașele mici din Timiș – aceasta este propunerea liberalului Marin Popescu. Fostul inspector școlar general urmează să depună un astfel de proiect la CJ. Ideea a apărut în contextul în care, de la toamnă, Liceul Agricol de la Timișoara va fi desființat.

Bojin impaca si capra, si varza, dar crede ca opozitia trebuie sa fie mai… recunoscatoare

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, a vrut să demonstreze, în ultima ședință de plen, că este mult mai înțelegător decât opoziția. Acesta a reușit să-i „bage” în Consiliul de Coordonare al inspectoratului școlar atât pe sindicalistul Adrian Negoiță (PSD), cât și pe Marin Popescu (PDL), fost inspector școlar general.

Marin Popescu vrea sa-i ia scaunul lui Ostaficiuc

Cât de liniştite au fost alegerile pentru şefia PDL Timişoara, atât de zbuciumate ar putea fi cele pentru conducerea filialei judeţene a democrat-liberalilor. Alegerile generale în PDL Timiş au loc pe 28 noiembrie. Chiar dacă nimic nu este oficial, pe surse, Constantin Ostaficiuc va candida mai mult ca sigur pentru un nou mandat de preşedinte la şefia PDL Timiş. Marea surpriză ar putea fi fostul inspector şcolar general Marin Popescu.

Ostaficiuc il vede pe Marin Popescu candidat la Primaria Timisoara

Fostul inspector școlar general Marin Popescu, actual consilier județean, va fi candidatul PDL la Primăria Timișoara în 2016. Asta a anunțat, joi seară, Constantin Ostaficiuc, în timpul alegerilor pentru șefia PDL Timișoara. Alin Popoviciu a declarat, cu aceeași ocazie, că vrea să-i ia locul lui Titu Bojin.

Marin Popescu candideaza pentru sefia ISJ Timis / UPDATE: A fost demis!

Inspectorul şcolar general Marin Popescu a solicitat şi a primit recomandarea Consiliului de Administraţie al IŞJ pentru a participa la concursul naţional pentru funcţia de inspectori generali. Concursul, primul din 2008 încoace, va avea loc în perioada 20-27 august. UPDATE: Popescu a fost demis vineri seară.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com