Arhiva pentru eticheta: experienta

Dragnea: Grindeanu e un om bun, l-am recuperat si am gasit un loc in care sa presteze

Dragnea: Grindeanu e un om bun, l-am recuperat si am gasit un loc in care sa presteze

ANCOM a vrut, ANCOM a primit! Președintele PSD Liviu Dragnea, om iertător, i-a dat lui Sorin Grindeanu funcția pe care acesta a cerut-o, pentru că e bun, experimentat și nu poate fi lăsat deoparte. În luna iunie, Grindeanu nu lua notă de trecere la evaluarea partidului și era demis prin moțiune de cenzură.

De la Winnetou la Oyano Lu, printre nativii americani / FOTO

Totul a pornit de la „Winnetou”, cartea-cult al lui Karl May. Nu avea zece ani când Consuela Rusu a fost atât de fascinată de lumea nativilor americani, încât și-a promis că, într-o zi, va ajunge acolo. După aproape 30 de ani și-a împlinit visul, cu rucsacul în spate, ca un backpacker adevărat. A trăit câteva luni în rezervaţiile Oneida şi Menominee și spune că a fost cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Grindeanu ii raspunde lui Robu: „Se vede lipsa de experienta in administratia locala”

Deputatul Sorin Grindeanu îi răspunde primarului Nicolae Robu cu aceeaşi monedă pe tema întârzierii lucrărilor la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”. Guvernul a alocat cinci milioane de lei pentru instituția sanitară, dar autorităţile locale nu au fost în stare să organizeze măcar o licitaţie.

Top