Arhiva pentru eticheta: export

Anvelopele de Timis au depasit in premiera la exporturi Daciile de Arges

Anvelopele de Timis au depasit in premiera la exporturi Daciile de Arges

Timişul a avut un an economic 2016 excelent, iar exporturile au dus judeţul în premieră pe locul doi la nivel naţional, depăşind Argeşul, locul unde se află uzina Dacia, considerată până acum principala locomotivă a economiei româneşti.

Primaria Timisoara se pregateste sa „exporte” caini

Normele metodologice pentru punerea în aplicare a legii privind eutanasierea nu au fost elaborate încă, așa că administrațiile locale au timp să stabilească alte strategii pentru a nu omorî în masă câinii fără stăpân. Primăria Timișoara nu susține această măsură, așa că e în căutare de soluții alternative mai puțin crude.

Germania, principalul partener de afaceri al Timisului

Într-un clasament al ţărilor unde se exportă produse făcute în judeţul Timiş, Germania se află detaşat pe primul loc. Potrivit datelor furnizate de Direcţia Regională de Statistică Timiş, doar în primele două luni ale anului, din Timiş au luat calea Germaniei mărfuri în valoare totală de 194 milioane de euro.

Timisul sta bine la exporturi

Judeţul Timiş a realizat, în primele două luni din 2011, conform datelor de la Institutul Național de Statistică, 7,99%din totalul exporturilor româneşti şi 6,42% din totalul importurilor, în timp ce Regiunea Vest a participat cu 14,37% la exporturi, respectiv cu 11,56% la importuri.

Export – import de Timis

Potrivit datelor de la Direcţia de Statistică Timiş, cel mai bun profit la capitolul export s-a înregistrat, în octombrie 2010 faţă de luna precedentă, la metalele comune şi articole din acestea: exportul a crescut cu 4,63 de milioane de euro.

Top