Arhiva pentru eticheta: import

Comerciant interzis un an în piața volantă din Timișoara. Pentru mere

Comerciant interzis un an în piața volantă din Timișoara. Pentru mere

Teoretic, piața volantă de la Stadionul „Dan Păltinișanu” este destinată exclusiv producătorilor locali. Practic, nu e chiar așa. Un precupeț a primit interdicție timp de un an, după ce a încercat să-și înșele clienții.

piata agroalimentara

Produsele agricultorilor din tara abia daca ajung in magazine! Samartinean cere rezolvarea situatiei

Rafturile din supermarketuri sunt burdușite cu produse de import, în timp ce micii agricultori din țară nu au oportunitățile necesare pentru a-și vinde produsele, din cauza subdezvoltării infrastructurii agricole. Deputatul Cornel Sămărtinean speră ca Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale să se ocupe de această problemă.

Timisorencele ii vor multumi pentru pavajul din centru! Asta crede primarul Robu / FOTO

40.000 de metri pătrați pavați cu piatră naturală din România și Italia și cărămidă din Austria, plus un model care să nu le rupă picioarele doamnelor încălțate în pantofi cu toc. Asta le promite primăria timișorenilor, la încheierea lucrărilor de reabilitare din centrul istoric. Primarul Nicolae Robu spune că a meritat să facă nazuri la modelul pavajului.

Pericolul din farfurie vine din China

Piața românească de legume și fructe este plină de importuri din China, țară ajunsă a doua putere economică a lumii. De mai multe ori însă, marfa este de o calitate îndoielnică. Cumpărăm pentru că prețurile nu au concurenţă și nu ne uităm la calitate, însă nu luăm în considerare riscurile enorme pentru sănătate și efectele pe termen lung.

Export – import de Timis

Potrivit datelor de la Direcţia de Statistică Timiş, cel mai bun profit la capitolul export s-a înregistrat, în octombrie 2010 faţă de luna precedentă, la metalele comune şi articole din acestea: exportul a crescut cu 4,63 de milioane de euro.

Primii brazi vin din Ungaria

Au apărut brazii în pieţele din Timişoara. Aceştia provin din Ungaria, iar comercianţii spun că, dacă vor avea cerere mare, vor mări şi preţurile. Brazii tăiaţi de Direcţia Silvică Timiş nu vor ajunge în capitala de judeţ.

Top