Arhiva pentru eticheta: florenta

Vara de neuitat in Toscana: vacanta pe taramul fericirii / FOTO

Vara de neuitat in Toscana: vacanta pe taramul fericirii / FOTO

Toscana este, fără doar și poate, unul dintre cele tărâmuri unde liniştea îţi inundă sufletul şi ţi-l umple instantaneu de bucurie. Aici, fericirea izvorăşte din zidurile clădirilor medievale, din colinele nesfârşite verzi şi aurii, din zâmbetele oamenilor ce trăiesc în aceleaşi locuri unde s-au născut Michelangelo, Puccini sau Andrea Bocelli.

Vara de neuitat in minunata Toscana / FOTO

Unul din cele mai frumoase oraşe din lume, Florenţa, străluceşte într-o atmosferă nostalgică, dar caldă, de neuitat. Se spune că apusul soarelui de vară aduce deasupra acestui oraş un aer de veşnicie, în care te scufunzi ca într-un album cu amintiri dragi. Agenţia de turism Ultramarin vă duce în sezonul concediilor în splendida Toscana.

Minunile arhitecturale ale Toscanei: Florenta, Pisa, Siena / FOTO

Unul din cele mai frumoase oraşe din lume (după unii cel mai frumos oraş al Italiei, înaintea Romei), Florenţa străluceşte în această perioadă în culorile toamnei, într-o atmosferă nostalgică dar caldă, de neuitat. Se spune că toamna aduce deasupra oraşelor un aer de veşnicie, în care te scufunzi ca într-un album cu amintiri dragi, şi de aceea acesta este anotimpul cel mai potrivit pentru descoperirea oraşelor lumii.

Top