Arhiva pentru eticheta: florin calinescu

Pro România încearcă o imensă lovitură de imagine pentru Primăria Timişoara: Flooooorin Călinescu

Pro România încearcă o imensă lovitură de imagine pentru Primăria Timişoara: Flooooorin Călinescu

Potrivit unor surse din Pro România, reprezentanţii acestui partid negociază intens pentru o candidatură la Primăria Timişoara cu celebrul om de televiziune şi actor Florin Călinescu. Discuţiile sunt purtate chiar de către liderul formaţiunii, Victor Ponta, iar juratul de la „Românii au talent” n-a spus nu. Partidul fostului premier Victor Ponta încearcă să dea o

inițiere

Absolventii UVT termina facultatea in parc, cu Maestros del Ritmo, Florin Calinescu si artificii

Ceremonia de absolvire a studenților Universității de Vest din Timișoara se mută, în acest an, din aule în… parc! Vor o petrecere în toată regula, desfășurată sub numele de „UVT Blue Sensation”, dar și un discurs motivațional oferit absolvenților de actorul Florin Călinescu, totul într-o atmosferă creată de Maestros del Ritmo.

„Timisoara are toate sansele sa devina primul oras cu intuneric public si cu dric negru tras de cai”

Florin Călinescu este strâns legat de Timişoara şi nu a ezitat niciodată să se declare mândru de originile sale, într-un Bucureşti în care, adesea, ca timişorean, nu erai privit cu ochi buni. A copilărit şi şi-a petrecut adolescenţa în oraşul de pe Bega, despre care spune mereu că l-a marcat în evoluţia sa. Cum vede Florin Călinescu Timişoara de azi, în rândurile de mai jos.

Top