Arhiva pentru eticheta: fiu

dn6

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins în trafic la Bucureşti şi adus la Timişoara

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins în trafic la Bucureşti şi adus la Timişoara

Căutat de poliţişti după ce a înjunghiat un bărbat la Timişoara, fiul lui Sile Cămătaru a fost prins la Bucureşti în urma unui control în trafic. Cel în cauză a fost imobilizat după folosirea armamentul din dotare şi adus la Timişoara unde era căutat după ce înjunghiase o persoană. În data de 15 decembrie, în

Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere suspendarea incinerarii!

Regizorul Sergiu Nicolaescu, care a murit joi dimineață, la Spitalul Elias, n-are parte de liniște nici după moarte. Văduva anunțase că trupul acestuia urmează să fie incinerat sâmbătă și a interzis accesul presei la priveghi. Vineri seară, un act provenit din Germania a dat peste cap toată situația.

Odraslele sefilor de la Poli, agenti de atragere a suporterilor pe „Dan Paltinisanu”

Proiectul fotbalistic propus Timişoarei de noua administraţie locală este pe drumul cel bun, măcar din punct de vedere sportiv, pentru că Poli e pe loc promovabil. Publicul timişorean se încăpăţânează însă să nu meargă pe arena „Dan Păltinişanu”. În aceste condiții, șefii clubului urmează o strategie total neașteptată.

Fiul lui Miron Cozma, audiat intr-un dosar de evaziune fiscala

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor, Miron Cozma, a fost dus la audieri, marţi, de poliţiştii de la Brigada de Combatare a Crimei Organizate. El este cercetat într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul este de aproximativ un milion de euro. UPDATE: Dan Cozma a plecat acasă în urmă cu scurt timp și nu a făcut nicio declarație.

Catalin Cazacu are urmas de nadejde! / FOTO

Fan înflăcărat al motoarelor la doar 13 luni! Este vorba de fiul multiplului campion național la motociclism viteză, Cătălin Cazacu. La ședința foto realizată pentru Gala Premiilor Federației Române de Motociclism, puștiul s-a simțit în largul lui, de parcă ar fi făcut asta de când lumea.

Top