Arhiva pentru eticheta: focuri de arma

foc de arma

Urmărire ca-n filme cu focuri de armă, aproape de Timişoara

Urmărire ca-n filme cu focuri de armă, aproape de Timişoara

În cursul zilei de duminică după-amiază, urmărire cu focuri de armă în localitatea timişeană Rudna, comuna Giulvăz. Un şofer nu a oprit la semnalele agenţilor din cadrul Postului de poliţie din Giulvăz, iar aceştia au pornit în urmărirea lui.

Zeci de focuri de armă s-au tras pentru oprirea unui șofer fugar

Șofer fugar, urmărit prin toată Timișoara de polițiștii care au tras zeci de focuri de armă pentru a-l opri. Tânărul a fost reținut / UPDATE

Noapte agitată pe șoselele din Timișoara. Pentru a opri un șofer fugar, care nu se conforma semnalelor polițiștilor, s-au tras mai multe focuri de armă, atât de avertizare, în plan vertical, cât și spre anvelopele autoturismului oprit în cele din urmă pe Calea Bogdăneștilor, după ce mașina a fost găurită de gloanțe și avariată în

Focuri de armă, în Timiș

Focuri de armă aproape de Timișoara, noaptea trecută, pentru oprirea unui polițist băut la volan

S-au tras focuri de armă noaptea trecută, pentru oprirea unui șofer care nu s-a conformat semnalelor venite din partea polițiștilor. Bărbatul a încercat să fugă de oamenii legii întrucât se afla la volan, deși era foarte băut, fapt constatat ulterior. Tot după ce l-au stopat, oamenii legii au descoperit că fugarul este polițist de frontieră.

Florin Ilie, prins de mascati, dupa ce ar fi lovit un politist!

Luptătorul Florin Ilie a fost săltat de mascați pe strada Cheia, din Timișoara, în urma unui incident în care au fost implicați și doi polițiști, din care unul a folosit arma din dotare. Sportivul era suspectat că a lovit un om al legii. UPDATE: Ilie a fost audiat timp de câteva ore și apoi a fost lăsat să plece, după ce a declarat că nu se afla la volanul mașinii urmărite de polițiști și nici nu a lovit pe nimeni.

Top