Arhiva pentru eticheta: florin ilie

Florin Ilie, prins de mascati, dupa ce ar fi lovit un politist!

Florin Ilie, prins de mascati, dupa ce ar fi lovit un politist!

Luptătorul Florin Ilie a fost săltat de mascați pe strada Cheia, din Timișoara, în urma unui incident în care au fost implicați și doi polițiști, din care unul a folosit arma din dotare. Sportivul era suspectat că a lovit un om al legii. UPDATE: Ilie a fost audiat timp de câteva ore și apoi a fost lăsat să plece, după ce a declarat că nu se afla la volanul mașinii urmărite de polițiști și nici nu a lovit pe nimeni.

Victorie de fundasi

Poli a luat cele trei puncte din deplasarea de la Târgoviște, spălând o parte din rușinea de săptămâna trecută, când a pierdut lamentabil pe teren propriu, în fața Luceafărului Oradea. Chindia a marcat golul de onoare în minutele de prelungire.

Junior de la Poli, selectionat de Victor Piturca!

Victor Piţurcă a selecţionat 25 de jucători din campionatul intern pentru pregătirea de la Centrul Mogoşoaia, printre care şi trei alb-violeţi. Cea mai mare surpriză o reprezintă convocarea lui Florin Ilie, un fundaş central de doar 19 ani, care nu a apucat să evolueze niciun minut pentru Poli în Liga I. Costel Pantilimon şi Srdjan Luchin sunt ceilalţi doi alb-violeţi care se prezintă la acţiunea primei reprezentative.

Trei polisti in nationala Under 19

Poli Timişoara şi Viitorul Constanţa, echipa patronată de Gheorghe Hagi, au cei mai mulţi jucători selecţionaţi, câte trei, la naţionala Under 19 pentru jocul amical de miercuri cu prima reprezentativă a Serbiei, care va avea loc pe stadionul Ştiinţa din Timişoara.

Top