Arhiva pentru eticheta: oprit

gaz Ghiroda

Se ia gazul in Calea Lipovei

Se ia gazul in Calea Lipovei

Consumatorii de pe mai multe străzi din Calea Lipovei vor rămâne marţi, 23 mai, fără gaze naturale. Compania Delgaz Grid a finalizat o lucrare de investiţii care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 2,2 kilometri pe străzile Pomiculturii şi Constantin cel Mare.

BCR opreste temporar serviciul de Internet Banking

Banca Comercială Română (BCR) oprește duminică, 20 septembrie, între orele 1 și 11, sistemele informatice care gestionează website-urile BCR si serviciile de Internet si Mobile Banking. BCR recomandă clienţilor să-şi programeze din timp toate operaţiunile bancare pe care trebuie să le efectueze în această perioadă. Pentru operațiuni urgente, clienții pot folosi serviciul de phone banking,

Se opreste gazul in Plopi

Alimentarea cu gaze naturale pe 20 străzi din cartierul Plopi va fi oprită, miercuri, între orele 9 și 18. Compania E.ON reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Prefectul Bacala, acuzat ca se razbuna pe politistii care l-au oprit in trafic

Un incident petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în care au fost implicați prefectul Mircea Băcală şi deputatul PD-L Alin Popoviciu, este reclamat de preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin. Maşina prefecturii a fost oprită de un echipaj al Poliţiei Rutiere, în Iosifălău, pentru că șoferul gonea cu viteză prea mare. Bojin susține că polițiștii care l-au oprit pe prefect suferă acum consecințele.

Întreruperi de curent

Compania Enel nu a programat pentru astăzi întreruperi de energie electrică în Timişoara, la consumatorii casnici, ci doar pe platforma industrială Calea Şagului. Vor fi, de asemenea, întreruperi în Lugoj şi alte câteva localităţi din judeţ.

Top