Arhiva pentru eticheta: gay

Maria Grapini a votat pentru casatoriile gay, dar numai pentru ca sustine… femeile

Europarlamentarul PC Maria Grapini a explicat de ce a decis să voteze un raport al PE care susține căsătoriile între persoanele de același sex. Conservatoarea spune că a făcut acest gest pentru că în raport erau prezentate mai multe puncte, iar câteva dintre ele favorizau femeile pe care Grapini dorește să le protejeze.

Fericit pana peste poate, primarul Robu vede Poli si pe unde nu e

Pe primarul Nicolae Robu l-a luat rău valul de fericire, vineri seară, după meciul în care ACS Poli a bătut cu 2-0 pe Dinamo. Liberalul a postat pe Facebook un mesaj în care laudă „rafinamentul atitudinal” al suporterilor aflați pe stadion. Ca să-l ilustreze, a atașat și niște poze printre care a scăpat o „perlă” de toată frumusețea.

Firma cu “bebelusul gay” e protejata, in continuare, de primarie

În urmă cu patru luni, un panou publicitar amplasat într-unul dintre cele mai vizibile locuri din oraş îi oripila la maximum pe timişoreni. Panoul reprezenta un bebeluş care purta o brăţară de identificare pe care scria „homosexual”. În urma scandalului, firma care administrează panourile a retras afişul. Zarva creată a pus însă din nou pe tapet un mai vechi subiect, şi anume publicitatea stradală.

Top