Arhiva pentru eticheta: casatorii

Casatorii de o zi si multe surprize, de Ziua Indragostitilor

Casatorii de o zi si multe surprize, de Ziua Indragostitilor

Iubirea plutește la Iulius Mall. Vino să-ţi sărbătoreşti dragostea şi să te distrezi împreună cu persoana iubită. Maestrul de ceremonii te aşteaptă și, ca dovadă a jurământului făcut, vei primi şi un certificat de căsătorie.

Maria Grapini a votat pentru casatoriile gay, dar numai pentru ca sustine… femeile

Europarlamentarul PC Maria Grapini a explicat de ce a decis să voteze un raport al PE care susține căsătoriile între persoanele de același sex. Conservatoarea spune că a făcut acest gest pentru că în raport erau prezentate mai multe puncte, iar câteva dintre ele favorizau femeile pe care Grapini dorește să le protejeze.

Busoi a votat in PE pentru casatoriile intre homosexuali, dar nu e de acord cu ele

Cristian Bușoi este unul din cei 22 de europarlamentari români care a votat, în Parlamentul European, un raport care este susține căsătoria între persoanele de același sex. Deși nu este de acord cu acest tip de căsătorii, liberalul a agreat raportul, pentru că acesta conține și alte inițiative.

Tinerii casatoriti au distrus sala de consiliu a Primariei Timisoara!

Consilierii locali trebuie să aprobe, în viitorul plen, proiectul privind reamenajarea sălii de consiliu a primăriei. Investiția de aproape 530.000 de lei este prevăzută în bugetul local și are un termen de execuție de cinci luni. Interesant este însă motivul pentru care s-a decis să se intervină.

Top
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com