Arhiva pentru eticheta: diamant

Barbut

Din cauza lipsei diacriticelor din titlu, s-ar putea crede că rândurile de față se referă la principala îndeletnicire a selecționerului Naționalei. Nu, nu la „Piți, lasă-ne!” mă voi referi, ci la noul „diamant” aflat în curtea lui Poli, Cristian Bărbuț. Dacă în urmă cu câteva luni nu era titular nici în Liga a II-a, tânărul de numai 18 ani a explodat pur și simplu, după numai două etape în prima divizie, ajungând pe buzele tuturor.

Acuzat de trafic de persoane, „Diamant” spune ca a ajutat oameni necajiti

Trifu Novacovici, zis „Diamant”, a dat declarații în fața procurorilor. El s-a prezentat de bunăvoie la audierile din dosarul în care este acuzat de trafic de persoane. „Diamant” susține că e nevinovat și că autoritățile i-au pus degeaba sechestru pe casă. UPDATE: După mai multe ore de audieri, Tribunalul Timiș a decis ca Novacovici să fie cercetat în stare de libertate.

Sechestru pe vila lui „Diamant” din centrul Timisoarei

Tot mai mare tristețe în comunitatea țiganilor din Timișoara. După înmormântarea lui „Dulcea”, o altă nenorocire s-a abătut pe capul lor: procurorii DIICOT Timișoara au pus sechestru pe un palat țigănesc de pe bulevardul Mihai Viteazu. Casa îi aparține lui „Diamant”, un țigan care se ocupă de afaceri cu mașini în Germania.

Top