Arhiva pentru eticheta: goluri

ASU Poli

Amicale cu goluri pentru Ripensia Timișoara și ASU Politehnica

Amicale cu goluri pentru Ripensia Timișoara și ASU Politehnica

ASU Politehnica a întâlnit Reșița, într-un amical de gală ce poate deveni derby-ul banatului în campionat, în timp ce Ripensia a întâlnit divizionara a treia, ACS Dumbrăvița. Ambele partide au avut goluri, dar și parte de același deznodământ, remiza. În Ciarda Roșie, Ripensia a întâlnit de dimineață Dumbrăvița, echipă ce nu de mult s-a reunit,

„Il Goleador” Robu face din nou ravagii pe teren! / VIDEO

Opt goluri într-o săptămână, după o pauză competițională de peste trei ani! Cea mai mare pasiune a primarului Nicolae Robu rămâne fotbalul, care „bate” până și muzica rock. Tras pe tușă de ceva vreme din cauza unor accidentări, edilul a revenit în forță pe teren și nu s-a putut abține să nu anunțe pe toată lumea. Și cum altfel, decât pe Facebook!

Etapa cu multe goluri in Liga a IV-a Timis

Ultima etapă din Liga a IV-a Timiş nu a adus nimic nou în economia clasamentului, în afară de jocuri în care s-au marcat multe goluri. Aceleaşi două echipe, Flacăra Făget şi Juventus Pişchia, se bat pentru supremaţia seriei. La fel se întâmplă şi în subsolul clasamentului, unde trei formații par condamnate la retrogradare.

Top