Arhiva pentru eticheta: titlu

Un titlu național vine la Ghiroda! Vezi cine l-a obținut

Un titlu național vine la Ghiroda! Vezi cine l-a obținut

Încă un motiv de mândrie pentru CSC Ghiroda. David Gavrilescu şi Andreea Năstase au câştigat titlurile naţionale de şah rapid, Alexandru David şi Teodora Dumitraş şi-au adjudecat titlurile la blitz, iar Mihai Ştefan şi Teodora Trăistaru s-au impus la dezlegări, cu ocazia Campionatelor Naţionale de şah rapid, blitz şi dezlegări, organizate la Bucureşti, potrivit Federaţiei

Timisoara se lupta cu alte 7 orase pentru titlul de Capitala Europeana de Tineret

În 2021, Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii, dar vrea să deschidă balul cu un an înainte. Pentru asta, urbea de pe Bega încearcă câștige și titlul de Capitală Europeană de Tineret, pe care îl vizează alte șapte orașe europene și care a fost deținut deja de Cluj, în 2015. Scrisoarea de intenție a fost depusă deja.

Legislativul timisorean a stabilit: de astazi, securistii nu mai au onoare

Bănuiesc că Adrian Orza se gândea la cineva și la ceva când a întrebat, în plenul municipal, ce se va întâmpla cu cetățenii de onoare ai Timișoarei care au apucat să fie cadorisiți cu acest titlu înainte ca neapartenența la aparatul PCR și al Securității să fie o condiție pentru a fi compatibil cu acest titlu.

Care dintre doctorii din politica timiseana ar putea striga „doctorat fara plagiat!”

Nu mai e un secret că în România ultimului sfert de veac doctoratele s-au tranzacționat ca la piață. Numai cine nu vrea sau n-are bani nu apucă să nu-și „tragă” un doctorat în CV. Au ajuns să aibă doctorate oameni care întâmpină mari dificultăți să citească un text sau să se exprime cât de cât coerent.

De ce nu Ripensia

Valentin Velcea, antrenorul lui Poli Timișoara, a făcut, cu ceva timp în urmă, o gafă nesesizată de generația nouă de suporteri. Explica atunci acest „Mister” de pe banca alb-violetă de ce Rover Cârstea are un randament mult mai slab decât la echipa de unde a fost transferat. Cum ar veni, că golgeterul seriei a doua a ligii secunde ar fi părăsit o „echipă mică”, iar saltul la o „echipă mare” i-a dat jucătorului ceva bătăi de cap.

Titlul se muta in insulele Caiman, presedintii parca sunt din Tiganiada

Na, ai văzut? A luat iar CFR campionatu’! Care CFR, am auzit că ar fi luat o echipă din insulele Caiman… Cai… ce? Ăsta nu e un fel de crocodil? Nu, mă, nu știi? E un paradis din ăla fiscal, unde impozitele pe venit sunt foarte mici… Zice Porumboiu’ că Paszkany i-ar fi făcut lu’ Crăciunescu un cont frumușel acolo… Ca să-l ajute cu arbitrii… Hai, bă, nu pot să cred! Ce țigănie! Chiar nu ne mai ptem aștepta la nimic corect în fotbalu’ ăsta de la noi?

„U“ Cluj, pivot la titlu! Baietii lui Niculescu pot decide campioana!

Bă, băiatule, bă, uite, bă, ce final nebun de campionat și la noi! Zici că suntem în Anglia. Avrm trei echipe cu șanse la titlu înainte de ultima rundă! Bă, numai un super-înfocat stelist ca tine mai poate să creadă că Steluța mai poate să ajungă campioană, răspunde un dinamovist. Lasă, băăă, că iar v-am tras-o! La fel ca în tur, tot voi ați deschis scoru’, da’ tot noi am bătut.

Muntele Athos nu aduce titlul in Liga I

Pfuai, ce fain a început etapa… Și nu neapărat că și-a luat-o Oțelu’ de la Astra. Deși, dacă îmi aduc aminte cum a luat campionatu’ anu’ trecut, nu m-ar fi deranjat dacă ar fi retrogradat anu’ ăsta. Da’ n-a fost să fie… Cum ziceam mai demult, reciprocitatea, bat-o vina… Da’ nu-i timpu’ pierdut, poate la anu’…

Adio, titlu!

Poli Timişoara a ratat, duminică seară, şansa de a deveni campioana acestei ediţii a Ligii I, după înfrângerea cu 2-1 în faţa Oţelului. E al doilea meci în care alb-violeţii pleacă de pe teren fără niciun punct, însă nenumăratele egaluri obţinute, în acest campionat, în faţa unor echipe fără pretenţii capătă acum dimensiuni catastrofale.

Top