Arhiva pentru eticheta: hotel continental

Ceasul Floral din Timișoara e mai aproape de reabilitare

Ceasul Floral din Timișoara e mai aproape de reabilitare

Visul consilierului local liberal Simion Moșiu, ca Ceasul Floral din Timișoara să fie reabilitat, este în acest an și mai aproape de a fi realizat. Obiectivul ”de suflet” al liberalului va primi în acest an și mai mulți bani din bugetul primăriei și chiar are și șanse să fie readus la gloria din anii trecuți.

O nouă stradă închisă în zona zero a Timişoarei

Dacă aţi crezut că aţi scăpat de dezvoltarea în forţă din zona centrală a Timişoarei, aţi greşit. Primăria Timişoara a anunţat pe 23 august că …. pe data de 23 august se închide circulaţia rutieră normală pe strada Proclamaţia de la Timişoara. În aceeaşi zi în care au început lucrările, astfel a anunţat municipalitatea demararea

Restaurantul, parcarea, piscina şi centrul SPA de la cel mai cunoscut hotel timişorean, închise de Protecţia Consumatorului

În urma unui control la la cel mai mare şi cunoscut hotel timişorean, Continental, inspectorii de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului au luat mai multe decizii extrem de dure. Printre acestea s-a numărat închiderea restaurantului, parcării, piscinei şi centrului SPA.

Vrei sa inveti in strainatate? Hai la World Education Fair

Dacă vreți să învățați în străinătate, veți putea analiza, chiar la Timișoara, ofertele mai multor universităţi internaţionale. O serie de instituții de învățământ din întreaga lume își vor prezenta vineri, 23 septembrie, oferta către tinerii care vor să studieze în străinătate, la cel mai important târg educațional din România.

Petrica Folica revine: Hotelul Continental administreaza gratuit un teren al primariei

După ce a blocat vânzarea unei clădiri către PSD la un preț de dumping, consilierul liberal Petrică Folică atrage acum atenția asupra altui teren al municipalității de pe urma căruia primăria nu câștigă niciun ban. Este vorba de un teren aflat în administrarea Hotelului Continental, aflat chiar în centrul orașului

Te dai in vant dupa cumparaturi? Hai la Fashion Fridays!

Fashionistele din Timișoara sunt așteptate la o nouă ediție a deja cunoscutul târg „Fashion Fridays”. Pentru că a venit momentul să schimbăm garderoba, târgul va pune la dispoziția amatoarelor de modă sute de piese vestimentare din care să aleagă. Vor fi și surprize, și premii, totul, înainte de Paște.

Timisorencele se dau in vant dupa cumparaturi! / FOTO

Târgul Fashion Days Fair este evenimentul toamnei în materie de la modă. Rochii sofisticate sau extrem de simple, poșete sau bijuterii unicat – pe toate le puteți găsi până duminică aici. Dacă vreți să faceți un cadou sau, pur și simplu, vreți ceva deosebit pentru dumneavoastră, n-ar trebuie să ratați evenimentul, mai ales că prețurile sunt accesibile.

Fashion Fridays Fair, trei zile pentru fashioniste, la Timisoara

Timișorencele pasionate de modă și de ultimele noutăți în domeniu au ocazia să-și îmbogățească „zestrea”. Fashion Fridays Fair revine cu ediția a patra, care se anunță cel puțin la fel de reușită ca și precedentele. Timp de trei zile, veți putea alege lucrurile care vi se potrivesc, fără să dați pe ele chiar o avere.

Peste jumatate de milion de euro lunar, doar din chirii, pentru PMT

Primăria Timișoara se va umple de bani după negocierea chiriilor pentru spațiile cu altă destinație decât cea de locuit. Suma pe care o va aduna municipalitatea va ajunge la 600.000 de euro pe an, față de 50.000 de euro, până înainte de creșterea chiriilor. Și este vorba despre chiria doar pe 102 din cele 260 de spații.

Top