Arhiva pentru eticheta: impuscat

Planul lui Boncu de asasinare a unui jurnalist timișorean

Planul lui Boncu de asasinare a unui jurnalist timișorean

Planul de asasinare a jurnalistului Dragoș Boța, editorul șef al PRESSALERT.ro, pus la care de Lucian Boncu, este devoalat de probele care se regăsesc în înregistrările făcute de DIICOT în dosarul în care liderul interlop a fost trimis în judecată pentru trafic de cocaină. Conform PRESSALERT.ro, anchetatorii au reușit să plaseze o camera video în

Gabriel Liiceanu: fostul securist Radu Tinu a decis ca istoricul Lucian Boia trebuie impuscat

Filozoful Gabriel Liiceanu povestește, într-un editorial publicat pe contributors.ro, o întâmplare șocantă care-l are drept „erou” pe fostul adjunct al Securității Timiș, Radu Tinu. Acesta a scris pe Facebook, nici mai mult, nici mai puțin, decât că istoricul Lucian Boia ar trebui împușcat.

Moarte suspecta. Avocatul lui Marian Iancu si FC Timisoara, gasit impuscat

Avocatul fostului patron al lui Poli Timișoara, Marian Iancu, fost găsit împușcat luni în apartamentul său. Florin Cristian Miclea avea 46 de ani și a fost implicat în mai multe afaceri ale celui supranumit „Elefantul”. Cadavrul său, care prezenta o plagă împușcată în zona pieptului, a fost descoperit de soție, cea care a și alertat poliția.

Impuscat dupa un scandal intr-un bar

Un tânăr a ajuns la spital împuşcat în zona abdomenului, în urma unei altercaţii. Scandalul s-a petrecut vineri dimineaţă, în faţa unui bar aflat la ieşirea din Timişoara. Victima le-a declarat însă polițiștilor că s-a autoaccidentat și nu vrea să spună cine a fost agresorul.

Un fost politist si-a impuscat sotia si fiica

Fostul şef al Serviciului de Arme şi Muniţii al Inspectoratului de Poliţie Dolj, Nelu Gruia, şi-a împuşcat mortal soţia. Bărbatul şi-a împuşcat şi fiica, de 24 de ani, iar apoi a încercat să se sinucidă. Fiul său, de 20 de ani, a asistat la toată scena. Fostul poliţist a murit pe masa de operaţie.

Top