Arhiva pentru eticheta: cenei

Bătaie ca la țară. Primarul liberal din Cenei l-a făcut KO pe viceprimarul PSD-ist

Bătaie ca la țară. Primarul liberal din Cenei l-a făcut KO pe viceprimarul PSD-ist

Primarul liberal al comunei Cenei, Gabriel Ilaș, l-a bătut pe viceprimarul PSD-ist Claudiu Baia, fiind nevoie de intervenția poliției. Conflictul n-a pornit de la disensiuni ideologice, ci de la chestiuni mult mai pragmatice. Cert este faptul că polițiștii au deschis un dosar penal pe numele edilului liberal.

Mirosurile Timisului, intre cauciuc si rahatul de porc

Nu știu ce i-a venit primarului Robu cu dezideratul ăsta ca Timișoara să miroasă a parfum Chanel, că mie, ca cetățean contribuabil, nu mi-ar plăcea să miros toată ziua dulce-amărui sau suav-vanilie. Plus că tot chimicale ar fi. Atunci să vedeți proteste ale nevestelor care nu mai pot să facă diferența între Chanelul amantelor și Chanelul de la fabrica din apropiere!

Šta radiš, profesore?

Candidatul USL la Primăria Timişoara, liberalul Nicolae Robu, se antrenează din greu să devină popular. Să ştie pe când o fi nevoie să vorbească cu omul mai puţin elevat, de la periferia oraşului, să-l mai scape pe sub guşă un „lasă-mă, dom’le, cu prostiile astea”, cum atât de firesc o zice adversarul său Gheorghe Ciuhandu când pleacă la vreo baie de mulţime prin pieţele timişorene.

Politia si hotii se invart intr-un cerc vicios

Un cetăţean din comuna timişeană Cenei este furat în două-trei nopţi din săptămână. După primele spargeri, omul s-a prezentat la postul de poliţie să reclame incidentul. La început i s-a spus că şeful de post e în concediu, apoi că prejudiciul e prea mic pentru a chema laboratorul de criminalistică să ia amprente.

Top