Arhiva pentru eticheta: vanatoare

Copiii din Ghiroda și Giarmata Vii, așteptați la o vânătoare de ouă cu premii

Copiii din Ghiroda și Giarmata Vii, așteptați la o vânătoare de ouă cu premii

Pentru copiii din Ghiroda și Giarmata Vii, Iepurașul de Paște va aduce anul acesta cadouri! Însă, pe drum, le-a rătăcit și a pierdut toate ouăle pe care le căra. Primăria Ghiroda vă provoacă să le găsiți, sâmbătă, 16 aprilie, în cele două locații unde ar putea fi ascunse: curtea grădiniței Ghiroda, între orele 10:00-12:30 și

Pistolarii din Darova. Arme, droguri și „trofee” ridicate de oamenii legii

Captură impresionantă a polițiștilor după câteva descinderi în zona Lugojului. Supecții au fost chemați să dea cu „subsemnatul”. Marți, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Lugoj, împreună cu polițiștii municipiului Lugoj și Secției 5 Poliție Rurală Belinț, au efectuat 4 percheziții domiciliare în localitatea Darova, din județul Timiș. Au fost puse în executare 3

Bărbat care participa la o vânătoare, în Timiș, împușcat accidental. A fost rănit la brațul stâng

Un nou incident s-a petrecut la o partidă de vânătoare în județul nostru. Duminică, în jurul orei 13:30, polițiștii orașului Ciacova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare din localitatea Petroman, fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental

O nouă tragedie la vânătoare. Un bărbat de 41 de ani, din Pâncota, a murit după ce a fost împușcat în picior

Incidentul sfârșit tragic care a avut loc pe fondul de vânătoare Deta în urmă cu o săptămână s-a repetat, de această dată în județul Arad. În jurul orei 22, sâmbătă seara, participanții la o vânătoare organizată și autorizată în Sintea Mare au anunțat un accident grav. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a

Bărbat de 36 de ani împușcat mortal la vânătoare în Timiș. UPDATE: Victima a fost consilier local la Deta

O tragedie s-a petrecut, sâmbătă dimineața, în județul Timiș. Polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă.

Violatori, violati linistiti! Talhari, talhariti bine! Marii infractori sunt acum fumatorii

O adolescentă poate fi violată și bătută bestial ziua în amiaza mare în Parcul Botanic din buricul târgului. Nimeni nu vede nimic, nimeni nu intervine. Hoarde de hoți de buzunare își fac de cap în mijloacele de transport în comun, jefuind la drumul mare precum în Vestul Sălbatic.

Dan Popa: A inceput vanatoarea de liberali, noi nu tinem pe nimeni cu forta

Demisia consilierului județean Georgeta Rus i-a lăsat mască pe copreședințiiPNL Timiș. Asta, cu atât mai mult cu cât Rus a discutat chiar vineri dimineață cu Nicolae Robu și pregătea un eveniment al Organizației Femeilor Liberale, programat sâmbătă. Dan Popa nu înțelege mișcarea, dar spune că s-a dat startul „vânătorii de liberali”.

Dan Ioan Sipos, vanatorul de Kudu, se intoarce. Doar pe Facebook

Dacă mai aveam îndoieli, de data asta ne-am convins: da, mare lucru e Facebook-ul asta! Uite, îți trece o dată prin cap: ce-o mai fi făcînd Șipoș? Cum, care Șipoș? Dan Ioan, fostul baron de incontestat al județului Timiș din perioada 2000-2004. Adicătelea, coleg de breaslă cu Oprișan, Mischie, Bebe Ivanovici etc., într-o vreme în care Mazăre și Dragnea aveau doar statutul de aspiranți la titlu de baron.

Timisenii iubesc armele

Timişul este al doilea județ din țară, în ceea ce priveşte numărul persoanelor care deţin legal o armă. Potrivit celei mai recente statistici oferite de poliţişti, aproape 7.300 de timişeni deţin autorizaţie de port-armă. Cei mai mulţi sunt vânători.

Luau spaga si se destresau la vanatoare

Munceau în condiţii pe care le considerau foarte grele, aşa că aveau nevoie de un hobby care să-i destindă. Este vorba despre persoanele arestate în urma descinderilor de la Stamora-Moraviţa şi Naidăş, acuzate că participau la traficul cu ţigări şi încasau şpăgi. În timpul liber, cei mai mulţi dintre ei erau vânători împătimiţi.

Roberto Baggio la Timisoara!

Fostul component al „squadrei azzura” Roberto Baggio a fost, joi, la Timişoara. Italianul care a jucat pentru Fiorentina, Juventus, Milan, Bolgona, Inter sau Brescia se află în România , unde va participa la o vânătoare.

Top