Arhiva pentru eticheta: independenti

Independentii n-au priza in Timis. In total, sub 1.600 de voturi

Independentii n-au priza in Timis. In total, sub 1.600 de voturi

La alegerile parlamentare de duminică s-au aflat pe listele electorale din Timiș şi trei candidaţi independenţi, toţi optând pentru un mandat de deputat. Scorul scos de ei a fost însă extrem de departe de numărul voturilor necesare pentru obţinerea unui scaun în parlament.

concurs

Inca o dezbatere publica la PMT! Tema: Consiliul Consultativ al Organizatiilor Culturale Independente

Criticată de mai multe ori pentru felul în care se împart banii pe așa-numită agendă culturală, Primăria Timișoara face un pas spre operatorii culturali independenți. Propunerea este înființarea Consiliului Consultativ al Organizațiilor Culturale Independente, iar joi este programată o dezbatere publică.

Vrem cultura, dar fara bani! Operatorii independenti: Primaria da bani putini si ii imparte fara logica

Timișoara vrea să fie Capitala Culturală a Europei în 2021, dar banii investiți în sectorul cultural independent sunt aproape inexistenți. Cel puțin asta spun reprezentanții mai multor ONG-uri și fundații culturale, care trebuie să se chinuiască, cu sume mici, să realizeze evenimente de talie europeană.

deputati

Prima zi de sesiune parlamentara, primii sase deputati racolati de PNL

Nu mai puțin de șase deputați din grupul PC-PLR și al neafiliaților au trecut la PNL luni, chiar în prima zi a noii sesiuni parlamentare. Aceste dezertări s-au întâmplat la doar o zi după ce liberalilor li s-a dat undă verde la racolat parlamentari, în perpectiva moțiunii de cenzură care va fi depusă în această primăvară.

Top