Arhiva pentru eticheta: internat

Mitropolitul Banatului ar putea fi externat in urmatoarele 48 de ore

Starea de sănătate a Mitropolitului Banatului, Nicolae Corneanu, s-a îmbunătăţit. Așa susține preotul vicar Ionel Popescu, ale cărui declarații se bazează pe informațiile obținute de la medicii care îl tratează pe înaltul prelat. ÎPS Corneanu a fost internat sâmbătă, din nou, la Institutul de Cardiologie.

Batut mar de un politist de la Sectia 3, s-a ales cu dosar penal pentru violenta!

Un polițist de la Secția 3 este acuzat că, în timpul liber, a bătut până la sânge un vecin al prietenei sale. Scandalul a degenerat, iar echipajul de poliție chemat prin 112 l-a agresat pe bărbatul de 61 de ani, care a fost internat de urgență. Victimei i s-a întocmit dosar penal pentru… violențe, iar polițistul este cercetat de Biroul de Control Intern al IPJ.

Bebelus de sase saptamani, batut salbatic de propriul tata

Un bebeluș de șase săptămâni din Timișoara se zbate între viață și moarte, după ce a fost bătut cu bestialitate de propriul tată. Copilul a ajuns la spital în stare foarte gravă și va sta internat cel puțin o lună și jumătate. Tatăl violent este membru al cultului penticostal, la fel ca și brașoveanca arestată pentru că și-a tăiat în bucăți fiul de câteva luni.

Moarte la internat

Dimineață macabră pentru elevii Școlii de Arte și Meserii „Gh. Atanasiu” din Timișoara. Unul dintre colegii lor a fost găsit fără suflare în camera sa de internat. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauzele decesului.

Top
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com