Arhiva pentru eticheta: ioan bala

penitenciar

Sase sectii de votare in penitenciarul din Timisoara

Sase sectii de votare in penitenciarul din Timisoara

Aproximativ jumătate din deținuții de la Penitenciarul Popa Șapcă au anunțat că vor să voteze la alegerile europarlamentare de duminică. Din cei 1.200 de persoane care sunt după gratii la Timișoara, cam două treimi au drept de vot, dar nu toți au vrut să și-l exercite.

Cu muzica din filme, Filarmonica „Banatul” a ajuns la inchisoare! / FOTO

Au cântat la mănăstire, pe pista unui aeroAu cântat la mănăstire, pe pista unui aeroport, pe bărci, iar acum au ajuns și pe la închisoare! Muzicienii de la Filarmonica „Banatul” și-au respectat, și de această dată, blazonul, și au celebrat Ziua Europei într-un spațiu neconvențional. Ei i-au răsplătit astfel pe deținuții care au muncit la renovarea Grădinii de Vară „Capitol”.port, pe bărci, iar acum au ajuns la închisoare! Muzicienii de la Filarmonica „Banatul” și-au respectat, și de această dată, blazonul, și au celebrat Ziua Europei într-un spațiu neconvențional.

Ferma puscariei, modernizata cu 4,5 milioane de euro

Deținuții din Timişoara nu au motive să-şi facă griji în privinţa hranei. Ferma de la Buziaş, pe care o deţine penitenciarul din orașul de pe Bega, şi-a dublat capacitatea, ajungând la peste 1.000 de oi, sute de păsări şi zeci de bovine. Toate lucrările de modernizare ale fermei, făcute de deţinuţi, se vor încheia la sfârşitul lui februarie.

Top