Arhiva pentru eticheta: ferma

Ferma puscariei, modernizata cu 4,5 milioane de euro

Deținuții din Timişoara nu au motive să-şi facă griji în privinţa hranei. Ferma de la Buziaş, pe care o deţine penitenciarul din orașul de pe Bega, şi-a dublat capacitatea, ajungând la peste 1.000 de oi, sute de păsări şi zeci de bovine. Toate lucrările de modernizare ale fermei, făcute de deţinuţi, se vor încheia la sfârşitul lui februarie.

Finantarea nerambursabila a fermelor agricole de semi-subzistenta

În perioada 1-30 iunie, persoanele fizice în vârstă de până la 62 de ani, care desfăşoară activităţi economice agricole, pot depune proiecte în vederea obţinerii de fonduri nerambursabile de 1.500 euro pe an, timp de cinci ani. Aceste fonduri sunt alocate din FEADR (Fondul european Agricol pentru Dezvoltare Rurală).

Viorel Matei: „Copilul e naiv, e in sistem de un an si ceva”

Arestarea poliţistului de frontieră Viorel Liliam Matei l-a scos la rampă pe tatăl acestuia, fostul senator PSD de Timiş, Viorel Matei. Seniorul susţine că fiul său a fost obligat să ia şi să împartă banii de şpagă de către ofiţerii sub acoperire din vama Stamora-Moraviţa. Tânărul vameş locuieşte la o fermă de câteva mii de metri pătraţi.

Top