Arhiva pentru eticheta: iubeste romania ta

Iubeste Romania Ta, excursii de weekend in noiembrie! / FOTO

Iubeste Romania Ta, excursii de weekend in noiembrie! / FOTO

Ultima lună de toamnă, ultimele raze călduţe de soare, ultimele adieri blânde de vânt şi o bogăţie de culori ale naturii ne îndeamnă spre drumeţie în luna noiembrie. Se anunţă o toamnă târzie frumoasă, aşa că timpul e tocmai potrivit pentru a petrece câteva weekenduri în aer liber, nu departe de casă, în România.

„Iubeste Romania ta!” in septembrie / FOTO

Peisaje în culori care aproape că nu pot fi descrise în cuvinte, soare potrivit de cald, aer liniştit de vacanţă la trecerea dintre anotimpuri, timp pentru drumeţii de neuitat – asta poate însemna luna septembrie dacă vă propuneţi să călătoriţi prin România. Agenţia de turism Ultramarin şi Clubul Bănăţean de Turism continuă programul „Iubeşte România

Petrece luna mai in Romania! / FOTO

România este o ţară a frumuseţii eterne. O spun prea des turiştii străini care ne vizitează, vedem asta prea frumos arătată în documentare excepţionale difuzate în întreaga lume. Peisaje care îţi taie răsuflarea, oraşe cu istorie adâncă, oameni deschişi şi primitori, obiceiuri ce se mai păstrează încă din timpuri atât de străvechi, încât li s-a pierdut originea.

Calatorie in Evul Mediu, la Bisericile Fortificate din Transilvania / FOTO

România este locul unde poţi întâlni cel mai neaşteptate bucurii. Fără să dăm o prea mare importanţă, trăim într-una din cele mai frumoase ţări ale Europei, din punct de vedere al peisajelor, al istoriei, al arhitecturii, al tradiţiilor. Şi fără îndoială, una dintre cele mai atractive zone este Transilvania.

Romania, o tara ce merita (re)descoperita / FOTO

Se apropie primăvara, se apropie aşadar timpul perfect pentru escapade de weekend în natură, timpul pentru drumeţii şi voie bună împreună cu oameni dragi. Pentru weekendurile din această primăvară, agenţia de turism Ultramarin v-a pregătit un program special, la îndemâna oricui şi pentru toate buzunarele.

Top