Arhiva pentru eticheta: lets do it romania

voluntari

Let’s Do It, Romania! Mii de voluntarii din Timiș ies la strâns gunoaie

Let’s Do It, Romania! Mii de voluntarii din Timiș ies la strâns gunoaie

Aproape 5.000 de voluntari vor să curețe Timișul de gunoaie. Au identificat mormanele de gunoi din județ, iar în 15 septembrie vor trece la treabă. Ia startul o nouă ediție a acțiunii Let’s Do It, Romania!

Cum se face curatenie in 21 de tari, in imagini

Milioane de oameni au înțeles că, dacă nu intervin rapid, gunoaiele vor pune stăpânire pe întreaga planetă. Așa a apărut mișcarea „Let’s Do It”, la care a aderat și România. Fotografii realizate în 21 de țări sunt expuse la Timișoara, pentru a celebra milioanele de voluntari implicați în aceste campanii.

Ziua de curatenie Let’s Do It Romania, la a patra editie in Timis

Timișenii sunt așteptați, sâmbătă, să facă din nou voluntariat pentru curățenie. Let’s Do It România a ajuns la a patra ediție în Timiș, iar inițiatorii nici nu se gândesc să se oprească aici. Munca lor dă rezultate, pentru că, de la an la an, cantitatea de gunoaie continuă să scadă.

Contribuiti la Harta Let’s Do It, Romania!

Dacă vedeţi un morman de gunoi în natură, nu-l ţineţi pentru voi! Urcaţi-l pe Harta Let’s Do It, Romania!, iar echipele de voluntari se vor ocupa de el. Cartarea, cea mai importantă etapă din pregătirea acţiunii LDIR din 29 septembrie, a intrat pe ultima sută de metri. Ea trebuie finalizată cel târziu până duminică.

La Timisoara, Ziua Curateniei Generale incepe la Padurea Verde

Campanie de curățenie națională începe sâmbătă, astfel că pregătirile sunt pe final. Vineri se împart zonele în care vor acționa voluntarii, dar organizatorii au avut parte de o surpriză plăcută. Județul Timiș este mai curat decât în anii anteriori, fiind identificate puține gunoaie în zone din care, la edițiile anterioare, voluntarii au ridicat sute de saci.

Top