Arhiva pentru eticheta: liceul grigore moisil

evaluare nationala

Școli de 10! Unitățile de învățământ din Timiș ai căror elevi au luat media maximă la Evaluarea Națională

Școli de 10! Unitățile de învățământ din Timiș ai căror elevi au luat media maximă la Evaluarea Națională

22 de medii de 10 au obținut elevii din Timiș la Evaluarea Națională. Șapte medii de 10 au luat elevii de la Liceul Grigore Moisil, această performanță asigurându-le primul loc în topul școlilor din Timiș cu medii de 10.

Liceul Teoretic Grigore Moisil din Timișoara

Tineri care fac cinste Timisoarei: mai multi elevi de la Moisil reprezinta Romania la concursuri si olimpiade

Timișoara nu duce lipsă de elevi excelenți, care au demonstrat că sunt printre cei mai buni din țară și chiar lume. O bună parte dintre acești copii extraordinari vin de la Liceul „Grigore Moisil”, instituție care are, în 2016, nu mai puțin de șase tineri care vor participa la olimpiade și concursuri internaționale.Trei dintre ei s-au calificat în loturile olimpice lărgite ale României.

Paul Codrin Oneci, un olimpic cu care Timisoara trebuie sa se mandreasca

Timișoara se poate mândri cu rezultatele spectaculoase ale unui elev de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”. Este vorba despre Paul Codrin Oneci, care s-a descurcat de minune la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică din Indonezia. La numai 16 ani, adolescentul are deja o colecție impresionantă de medalii.

Din motive de… vechime, reabilitarea cladirii Liceului „Moisil” de pe str. Doja e oprita

Lucrările de reabilitare de la corpul de clădire al Liceului „Grigore Moisil”, de pe strada Gh. Doja, sunt momentan oprite. Cu tot optimismul afișat în primavară de reprezentanții primăriei, problemele găsite la imobil sunt prea mari pentru a fi depășite până la 15 septembrie.

Top
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com