Arhiva pentru eticheta: lidl

Timișeni și arădeni, donați alimente pentru persoanele în nevoie sau afectate de criza Covid-19! S-a deschis Banca Regională pentru Alimente!

Timișeni și arădeni, donați alimente pentru persoanele în nevoie sau afectate de criza Covid-19! S-a deschis Banca Regională pentru Alimente!

De Crăciun, timișorenii și arădenii au ocazia să doneze alimente pentru persoanele în nevoie sau afectate de criza Covid-19. S-a deschis Banca Regională pentru Alimente! Se colectează, de Crăciun, alimente neperisabile pentru 6.000 de persoane aflate în nevoie din județele Timiș și Arad. Alimentele pot fi donate în magazinele Lidl din Timișoara, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc,

Magazin Lidl la Dumbravita, cu statie de incarcare a automobilelor electrice

Dumbrăviţa îşi dovedeşte renumele de cea mai bogată comună din România. Retailerul german Lidl a a deschis aici magazinul cu numărul 200, primul din România care are o staţie de încărcare a automobilelor electrice. Un alt magazin din Timișoara va fi închis două zile pentru reamenajare.

Magazinul Lidl din Lipovei, inchis doua zile

Concernul Lidl continuă reamenajarea magazinelor pe care le deține în Timișoara. După magazinul din Calea Martirilor, modernizat în iulie, urmează cel din Ion Ionescu de la Brad. După redeschidere, clienții vor avea parte de tot felul de reduceri. Lidl va deschide, nu peste multă vreme, alte două magazine în zona Timișoarei.

Top