Arhiva pentru eticheta: life pub

Party in Life Pub

Sâmbătă seara, cei care au ales să se distreze în Life Pub s-au putut delecta cu muzica aleasă, pentru toate gusturile, de MC Space. Ofertele promoţionale la băuturi au fost foarte apreciate, fiind un ingredient indispensabil în reţeta de… bună dispoziţie.

Distractie la FIFITUT

Festivalul de scatch şi improvizaţie FIFITUT a ajuns la cea de-a patra ediţie. Organizat de lectoratul francez din cadrul Universităţii de Vest şi Asociaţia Hexagon, în colaborare cu Ambasada Franţei, acesta adună trupe din principalele centre universitare din România, dar şi din străinătate, cum ar fi Franţa, Polonia şi Ungaria.

Distractia pe bar continua

Petrecerile din seria Coyote Ugly au continuat cu un nou episod, aşa cum era de aşteptat, în Life!Pub. Scenariul pare să se repete săptămână de săptămână: lume multă, fete frumoase care dansează pe bar, distracţie, băutură din belşug şi muzică pentru toate gusturile.

Compact, in Life!Pub

Veteranii de la Compact atrag, încă, un public numeros, la fiecare concert anunţat, indiferent de oraşul în care are loc acesta. Aşa s-a întâmplat şi în seara de Mărţişor, când clubul Life!Pub a devenit neîncăpător pentru cei veniţi să asculte această trupă extrem de îndrăgită.

Top