Arhiva pentru eticheta: karaoke

Alexandra Mitroi, in Amigos / FOTO

Amigos Karaoke & Club promovează tinerele talente şi oamenii talentaţi. În această vineri, invitatul special al clubului de karaoke este Alexandra Mitroi. Pentru tânăra de 21 de ani, totul a început în Jimbolia acum șase ani de zile, când s-a înscris într-un cor, în care a activat mai bine de patru ani.

Cel mai mare karaoke, cu Buzdugan si Morar

Anul acesta, Forza ZU din toată țara se adună-n Timișoara. Cei prezenți vor avea ocazia să cânte alături de unii dintre cei mai cunoscuți artiști români. Pe scenă vor urca Smiley, Akcent, Andra, Connect-R, Corina, Vunk, Alex Velea, Narcotic Sound & Christian D, Delia, Alex Mica, Deepcentral, CRBL și Voltaj.

Carina te invita la karaoke

Carina de la Phaser, cântă alături de tine, vineri de la ora 23, în Amigos Karaoke & Club. A ajuns deja o traditie ca, clubul de Karaoke să aducă în fiecare weekend un artist local, să cânte alături de cei care vor să se distreze într-un mod mai special.

Karaoke cu Anastasia, la Amigos / FOTO

Imbrăcată într-o sexy rochiţă retro, Anastasia i-a băgat în “boală” pe cei prezenţi sâmbătă seară în Amigos Karaoke & Club. Artista timişoreană a cântat alături de prietenii Amigos-ului, toţi cei care au ales clubul de Karaoke având parte de o noapte lungă şi plină de distracţie.

Anastasia vine la Amigos

Amigos Karaoke & Club nu se lasă mai prejos nici în acest sfârşit de săptămână. După ce sâmbăta trecută Silviu Paşca a făcut un show de zile mari, alături de prieteni, în această sâmbătă, Anastasia promite multă distracţie, voie bună şi karaoke cât cuprinde.

Fii star la Amigos Karaoke & Club

Amigos Karaoke & Club te invită într-o atmosferă incredibil de plăcută, unde tu esti star. Eşti asteptat să intrii în pielea artistilor tăi preferaţi în cel mai plăcut mod. Sâmbăta aceasta, Silviu Paşca, semifinalistul emisiunii „Românii au talent”, te invită la duet!

Top