Arhiva pentru eticheta: lunga

În perioada Festivalului Dovleacului, vama de la Lunga va fi deschisă 24 din 24 de ore

În perioada Festivalului Dovleacului, vama de la Lunga va fi deschisă 24 din 24 de ore

Săptămâna viitoare, în Serbia va avea loc o nouă ediție a uneia dintre manifestările care atrag cei mai mulți români în vizită, Festivalul Dovleacului de la Kikinda. Pentru a facilita deplasarea bănățenilor la acțiune, a fost decisă deschiderea punctului de trecere a frontierei de la Lunga, pe durata întregii zile. Astfel, vineri, sâmbătă și duminică

A doua tabara de refugiati in Timis, la Moravita!

Ministerul de Interne a anunțat, duminică, înființare unei a doua tabere pentru migranți în Timiș, la Moravița. Aceasta urmează să fie amplasată pe o suprafață de opt hectare, iar primele corturi au fost deja montate. Tabăra de la Lunga a fost instalată deja, iar la Beba Veche a fost pregătit momentan doar terenul.

Dupa ce si-a vizitat „un prieten”, Ponta a venit din Serbia ca sa deschida PTF Lunga! / FOTO

Dacă la Timișoara nimeni nu „știa” că vine premierul Victor Ponta, autoritățile din Comloșu Mare au fost, se pare, mult mai bine informate. Astfel, zeci de copii au fost îmbrăcați în straie populare și, „înarmați” cu stegulețe, au fost trimiși încolonați spre PTF Lunga, deschis oficial sâmbătă înainte de prânz, în prezența lui… Victor Ponta, care și-a făcut apariția dinspre Serbia!

Trei noi puncte de frontiera vor fi deschise permanent intre Romania si Serbia

Reprezentanții Consiliului Județean Timiș au avut mari bătăi de cap în ceea ce privește deschiderea a trei noi puncte de frontieră între România și Serbia. Despre cele trei vămi se discută încă din anul 2013. Acum, președintele CJ, Titu Bojin, susține că, de la 1 noiembrie, două dintre ele vor fi deschise.

Asaltul migrantilor continua

Numărul migranţilor care trec graniţa ilegal în România şi solicită azil în ţară este din ce în ce mai mare. Numai în primul semestru al acestui an, agenţii de la Poliţia de Frontieră Lunga au depistat 730 de persoane care trecut ilegal granița.

Top