Arhiva pentru eticheta: manechin

A fost ministru o dupa-amiaza! Andrei Baciu, retras de pe lista Guvernului Ciolos

A fost ministru o dupa-amiaza! Andrei Baciu, retras de pe lista Guvernului Ciolos

Nici n-a fost învestit Guvernul Cioloș, că au apărut deja primele controverse. Andrei Baciu, 29 de ani, propus ministru al Sănătăţii, a fost retras de pe lista viitorului executiv, după ce pe rețelele de socializare au apărut poze cu el în lenjerie intimă, de pe vremea când era manechin. Noua propunere este Patriciu Achimaş-Cadariu, directorul Institutului Oncologic din Cluj-Napoca.

La multi ani, Andrei Andrei! / FOTO + VIDEO

Fotomodelul internaţional Andrei Andrei îşi sărbătoreşte onomastica departe de casă, prieteni şi iubită. El se afla în acest moment la New York, unde are prezentări şi diverse şedinţe foto. Prietena lui, Diana Tor, originară din Oradea, fotomodel cu mai multe contracte în Marea Britanie, îl va sărbători de la distanţă.

Iana, o fata cu atitudine

Model cu ani de experienţă, Iana s-a afirmat pe catwalk în multe din prezentările agenţiei PTK Image. Mers scenic excelent, o atitudine de invidiat şi un corp superb – iată atributele care o duc pe Iana în topul modelelor timişorene. Tânăra originară din Republica Moldova îşi doreşte o carieră în modeling la nivel internaţional. Pentru

Alexandra vrea sa devina actrita

Alexandra este nou venită în echipa PTK Image. E o fată cuminte şi liniştită, iar cei care o cunosc spun că nu au văzut-o niciodată supărată. Ca orice adolescentă, e pasionată de modă şi îi place să fie la curent cu ultimele noutăţi.

O bruneta aproape perfecta

Ionela Bilt este o frumoasă brunetă din Sânnicolau Mare, pasionată de machiaj şi de fotografie. Ieşirile în club sunt o bună metodă de relaxare, dar tânăra nu refuză nici invitaţiile la film, aşa cum un week-end perfect poate însemna o excursie la munte, împreună cu prietenii.

Roxana, pasionata de lectura si muzica lui Amy Winehouse

Roxana Diac a împlinit de curând 24 de ani. Are 1,70 m înălţime şi, la cele 47 de kilograme ale ei, este posesoarea unor dimensiuni aproape ideale: 90 – 60 – 93. Dacă are o clipă liberă, preferă s-o petreacă alături de cei dragi, pentru că, spune ea, acesta este cel mai bun mod de relaxare pe care şi-l poate imagina.

Adelina, o voleibalista rock

Adelina Larisa Iacobuţi are 22 de ani şi măsuri aproape ideale: 88 – 66 – 90. E timişoreancă get-beget, iar cel mai bine se simte atunci când dansează. Face asta ori de câte ori are ocazia, ieşind în cluburi cu prietenii.

Mihaela si-a indeplinit visul

La 22 de ani, Mihaela Potra este o împătimităm declarată a modelingului. S-a văzut model de mică, iar acum se bucură că visul său a devenit realitate. Atunci când are timp, nu ratează ieşirile cu cele mai bune prietene prin cluburile timişorene. Înotul este sportul ei preferat, iar când vine vorba despre mâncare, Mihaela a

Top