Emanuela prefera cartofii prajiti si trupa Pendulum

Emanuela Cuciurean a împlinit de curând 21 de ani şi s-a născut la Orăştie. Este studentă la Timişoara şi, în timpul liber, manechin. La 1,70 m înălţime, are 52 de kilograme şi dimensiuni ideale: 87 – 60 – 89. E înnebunită după cartofii prăjiţi, aşa că, pentru a-i putea mânca fără teama de kilograme în plus, Emanuela face sport, preferatul ei fiind înotul. Când are timp, ascultă muzică, în special trupa australiano-britanică Pendulum.

Autor
Etichete ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

40 comentarii pentru acest articol

mishu a spus: (februarie 13th, 2011 at 16:04 )

No offence, dar unde ati gasit manechinul de azi? Saraca fata! Pozele sunt ilare, vezi numarul 15, foarte urite, vezi numerele 11 si 13 (in care parca chestiuni de natura fiziologica o impiedica pe fata sa arate normal), triste, numerele 6, 7, 8… Doamna sau domnisoara fotograf clar nu se prea pricepe. Luminile tot prost sunt puse, claritatea lasa de dorit… Din greseli am invatat toti, poate invatati si dumneavoastra cite ceva. Ca fetele probabil sint de buna credinta.

ala rau a spus: (februarie 13th, 2011 at 16:51 )

d-soara iarba…mai bine te lasi de meserie, habar nu ai sa lucrezi cu luminile iar de aparatul foto nu mai zic,pacat de fetele astea pentru ca le pui intr-o lumina proastra prin nepriceperea ta.

ala bun a spus: (februarie 13th, 2011 at 17:15 )

fetele sun super ok, la fel ca si fotografiile. felicitari!

exagerat a spus: (februarie 13th, 2011 at 19:52 )

Fată, cauta pe net bloguri de fotografie. Pe bune, se vede ca nu ai talent înnăscut deci ajută-te şi de tutoriale sau ce poţi. Dacă nici măcar luminile nu stii cum să le plasezi….

exagerat a spus: (februarie 13th, 2011 at 19:54 )

PLUS că modelul nu a fost machiat absolut deloc! La o sesiune foto nu accepţi un personaj fara machiaj. Machiezi tu modelul dacă e nevoie. Şi pe fata asta o faci sa pice prost, arată de parca tocmai a fost mumificata.

exagerat a spus: (februarie 13th, 2011 at 19:58 )

poziţiile sunt forţate, nimic nu este natural. Vrei sa o faci pe fata asta să pară sexi dar NU ESTE. De ce? Pentru ca nu se simte sexy. Toate mişcările sunt probabil regizate de tine.
Pentru a face poze bune, modelul trebuie să se simta lejere, nu stresate de blitz.
Numai greşeli faci. Pun pariu ca nici măcar nu ştii un blog de fotografie bun.

Cristina a spus: (februarie 13th, 2011 at 21:55 )

Pozele sunt foarte ok, mult mai ok decat Fata zilei de la Click sau Libertatea deci nu vad de ce comentati atat. Eu cred ca aveti voi ceva personal cu fotografa si nu mai stiti cum sa va exprimati ura .
Eu am pozat pentru ea si mi-a facut niste poze faine, intrebarea mea este urmatoarea ,din moment ce aveti atat de comentat inseamna ca sunteti ceva fotografi exagerat de buni , pot sa vad si eu poze facute de voi ? Vreau sa fac o mica comparatie dintre pozele ei si pozele voastre

ala rau a spus: (februarie 13th, 2011 at 22:17 )

nu cred ca vrei la fel cum nici meseriasa cu pricina nu vrea. alooo…domnii de la debanat.ro va ia lumea in ras cu asa fotografii…astea se pot pune ca avatare cel mult pe ceva site-uri obscure de erotic chat, voi chiar nu vedeti ca fotografa se chinuie degeaba de ceva timp incoace.

ala rau a spus: (februarie 13th, 2011 at 22:23 )

…si apropo mai intrebati si voi in targ e hram poarta d-soara adam.

Cristina a spus: (februarie 13th, 2011 at 22:46 )

Pai din moment ce te dai atat de tare atunci vreau sa vad si ceva poze facute de tine sau saracutu de tine esti atat de stresat sa nu cumva sa ti se afle identitatea daca iti arati pozele ?
Imi place atitudinea ta , asta da coloana .Este atat de simplu sa injuri si sa vb aiurea pe net sub un pseudonim , mai greu este atunci cand trebuie sa te expui nu?
Eu si multe alte fete care au pozat suntem foarte multumite si iti spun sa mergi la culcare pentru ca pe nimeni nu intereseaza ce ai tu de spus , nici macar nu esti in stare sa ne arati un blog,site etc .
Ceea ce mi se pare mie ca cititor al ziarului amuzant este ca un anonim ii sfatuieste pe sefii de la ziar ,din moment ce a fost angajata si lucreaza de ceva vreme inseamna ca isi face treaba bine

El_Satanas a spus: (februarie 13th, 2011 at 23:04 )

Proasta imagine, fata asta ar trebui sa te bata, nu ai dat dovada de profesionalism. Greseli majore in toate pozele: nici macar un fond de ten pt fata asta, pantofii murdari in closeup, iluminare proasta, nota 2/10 pt activitate.

ala rau a spus: (februarie 13th, 2011 at 23:15 )

ha ha ha nu cred ca trebuie sa dau eu explicatii cine sunt si ce fac si nici nu cred ca mi-as dori vreodata ca munca mea sa fie comparata cu ce face dsoara iarba care…by the way…iti spun eu daca nu stii ..lucreaza la debanat.ro pe gratis ca si colaboratoare asa ca lasa-ma cu laudele la adresa ei ca stim toti cine e weedlady….si ca tot ziceai de ziar eu cred totusi ca cititorii decid daca un fotograf e bun sau nu.

ala rau a spus: (februarie 13th, 2011 at 23:24 )

deci Cristina…nu imi apartin toate comentariile de mai sus …asta spune totul…sunt curios sa vad pozele cu tine facute de ea…desi daca exista le-am vazut mai mult ca sigur…chiar nu vrei sa intelegi ca fatuca asta nu are talent, fotografia nu este pt ea. tu chiar crezi ca oricine are acces la un studio cu fundal si doua lampi se numeste fotograf??

ala rau a spus: (februarie 13th, 2011 at 23:31 )

:)) dsoara iarba ne lasi cu aerele astea ale tale de vedeta…esti DEGEABA !!! de ce nu dai replica aici si nu pe facebook …sau iti este frica de sefi ?

Cristina a spus: (februarie 13th, 2011 at 23:32 )

Asta ca lucreaza pe gratis ca si colaborator este cea mai mare prostie si cea mai proasta informatie dragul meu si stiu ca este o prostie fiindca stiu anumite detalii , eu ma intreb doar atat ,de ce nu ai coloana sa te semnezi cand dai un com. ? lasa cititorii sa decida daca esti in masura sa comentezi sau vb doar invidia din tine sau minti la fel cum ai scris si mai sus minciuna cu colaborator?
Dupa prostiile pe care le scri pari un copil rasfatat pe la 16-17 ani

Claudia a spus: (februarie 13th, 2011 at 23:44 )

eu cred ca, exact cum am citit pe facebook, uneori se acorda prea multa importanta unor chestiuni care ar trebui totusi ignorate, sau unor persoane… why bother? se poate interpreta ca si interes si sunt sigura ca nu este :))
dar m-a amuzat cumplit, recunosc, cand am citi pe facebook despre asa ceva.

ala rau a spus: (februarie 13th, 2011 at 23:46 )

chiar 15 ani am si te oftici? 🙂

unu' a spus: (februarie 13th, 2011 at 23:53 )

fata de la pgina 5 , :)) pacat de fata 🙁 tu in schimb plm , as putea sa fac si eu niste poze dinastea, …. @ ala rau vs Cristina … fata care face pozele nu este colaboratoare . O ia pe partea economuica :)) , ii doresc oricum bafta dar sa fie mai atenta un pic

unu' a spus: (februarie 13th, 2011 at 23:53 )

* economica

ala rau a spus: (februarie 13th, 2011 at 23:55 )

nu…problema e dsoara iarba isi bate joc de fotomodele…in primul rand ca ele pozeaza pe gratis si in al doilea rand ca nu e in stare macar sa retuseze un pic fotografiile. saracele fete toate pun botul pe facebook cand da andreea anunt ca le face poze gratis cand de fapt ea trebuie sa plateasca fotomodelul. Asa ca fetelor nu va mai dati pe gratis ca in niciun caz dsoara iarba nu o sa va paveze drumul spre FHM

unu' a spus: (februarie 13th, 2011 at 23:57 )

lucreaza cu picassa :))

exagerat a spus: (februarie 14th, 2011 at 00:00 )

haha, claudia, felicitari! uite, cristina, compara pozele astea cu pozele claudiei. nu m-am uitat prea atent, dar din ce am vazut, îmi place cum lucră.
nu înţeleg de ce o aperi atât. oare pentru că eşti chiar andreea?
FATĂ, ÎNŢELEGE, ESTI ANTITALENT. Şi poţi să dai câte share-uri vrei pe facebook, probabil te roade pe dinăuntru şi vrei să te autoconvingi că nu îţi pasă şi că râzi de noi. Nici unu dintre noi nu te-am făcut ţărancă sau proastă(că tot am acum ocazia, fiind tu prima cu jignirile,să ştii că tu eşti ambele).
Şi aici nu contează vârsta, contează ce spui. Nici unu dintre criticii de mai sus nu a greşit în observaţii. Aşa că nu te mai oftica atât, acceptă faptul, move on si încearcă să te perfecţionezi.
Also, dacă tot te crezi superioara asupra nouă tuturora, dovedeşte-o! Până acuma ai avut numai failuri. Singurele persoane care îţi ”apreciază” lucrul sunt cele care sunt subiective, cel mai probabil prieteni apropiaţi.

exagerat a spus: (februarie 14th, 2011 at 00:02 )

Şi chiar se vede că lucrează cu picassa. sau photoscape. photoshop e mult prea greu in cazul ei, asta e clar. ţi se par grele setările, andreea, nu-i aşa?

Claudia a spus: (februarie 14th, 2011 at 00:02 )

ca pur fapt divers, am auzit de la una dintre ele ca nu a fost multumita ca i-au aparut pozele, si acum, fiti cuminti si lasati fata in pace, adica ziceam mai sus ca prea multa importanta acordata poate sa para un interes special.
o curiozitate ca a mea in seara asta se justifica, dar un interes special, intentionat… 🙂 ei bine, zic si eu, daca e asa rau nu sunt privitori, dar cand sunt cei ce critica, tot ca privitori se pot confunda.

bye bye

ala rau a spus: (februarie 14th, 2011 at 00:05 )

ce picassa…cu paint-ul din windows :))) Auzi draga andreea ai uitat sa pui in poze si farfuria cu crumpii prajiti

altu ' a spus: (februarie 14th, 2011 at 00:21 )

@ ala rau , sa nu uitam de microsoft office picture manager , acolo daca te uiti are un auto edit, auto corect =))) regleaza lumina ,tot

sandu a spus: (februarie 14th, 2011 at 08:47 )

sunt seturi de fotografii foarte reusite, dar si mai putin reusite. nu vad insa care e problema unora si o ataca pe fata in halul asta.

marius a spus: (februarie 14th, 2011 at 09:30 )

cine o cunoaste stie ca merita sa fie criticata cand greseste, o cere din plin.
cum s-a zis insa, atentia nu o merita, as zice ca nu merita nici un scuipat macar, nici ea, si intamplator, nici munca ei.

rebeca a spus: (februarie 14th, 2011 at 10:03 )

felicitari, andreea! tine-o tot asa. nu toate fetele seamana intre ele iar detractorii tai fac chestia asta din pura invidie. ei te stiu, dar tu pe ei nu… pentru ca nu au identitate.

catalin a spus: (februarie 14th, 2011 at 10:19 )

sigur suntem invidiosi pe Andreea. Andreea tine-o tot asa ca sa avem material de distractie si de acum incolo :). Esti paralela cu fotografia. Pentru cine nu o cunoaste: are cel mai infect caracter din cate exista, exceleaza la capitolul minciuna, ipocrizie, rautate iar de faptul ca se mai si crede mare vedeta nu mai zic nimic. Mai dati si voi un search pe goagal sa vedeti cine e Andreea Adam aka adreea lutz aka weedlady…toti o dau deoparte ca pe o masea stricata. Cum zicea cineva mai sus nu merita nici macar un scuipat asa ca lasati-ne cu petarda asta si nu o mai laudati ca nu o cunoasteti.

sebastian a spus: (februarie 14th, 2011 at 10:36 )

nu stiu ce sa spun… ca si in orice loc sunt fete si fete. unele mai frumoase, altele mai putin frumoase. poate ca fotograful nu e cel mai bun, perfect sau mai stiu eu cum…. dar m-am uitat si am vazut fete care imi plac si implicit fotografiile facute. lasand la o parte trairile de ordin personal care sunt condimentate cu expresii urate la adresa celui ce face pozele si la adresa celor fotografiate, mi se pare normal sa fie si critici. numai ca nu ar trebui sa confundam critica cu jignirea. e o diferenta

Marius V. a spus: (februarie 14th, 2011 at 14:50 )

LOL… penibile poze, penibil fotograf, penibili vizitatori… PENIBIL e cuvantul cheie

didi a spus: (februarie 14th, 2011 at 18:53 )

mai marius, dar tu ce esti daca nu vizitator, la fel ca si noi?

Marius V. a spus: (februarie 14th, 2011 at 20:30 )

fotograf, ex-employee la publicatia aceasta 🙂

croco a spus: (februarie 15th, 2011 at 08:24 )

si asa se comporta un coleg de breasla, mai marius? se poae asa ceva?

Marius V. a spus: (februarie 15th, 2011 at 08:28 )

eu doar mi-amdat cu parerea 🙂 nu cred ca exista om normal sa nu fie de acord cu mine avand in vedere comentariile precedente 😛

croco a spus: (februarie 15th, 2011 at 10:49 )

eu vorbeam de respect, nu de felul in care presteaza fotografa. e o notiune cu care ne intalnim din ce in ce mai rar… la respect ma refer. respectul e un sport greu pentru unii, chiar impracticabil…

dani a spus: (februarie 22nd, 2011 at 22:39 )

„)))))))))))))))))) horroooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr chiar nu exista poze ok facute de aceasta fotografa??????????? inteleg d c e colaboratoare si nu primeste bani..eu nu i-as da niciun leu pt asa ceva

laurentiu a spus: (martie 13th, 2011 at 23:36 )

O pozitie exceleta :)))

laurentiu a spus: (martie 13th, 2011 at 23:37 )

hahhahaha!!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Flavius Biea

Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial

Gala Boxing Fighting Championship 4 „Biea luptă pentru România”, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20 la Sala Constantin Jude. Cântarul oficial se va desfăşura, vineri, 26 aprilie, de la ora 18.00, la Iulius Town. După o carieră impresionantă la amatori, unde a câștigat 9 titluri de campion național, 3 titluri de campion european,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Primăria Municipiului Timișoara și Arhiepiscopia Timișoarei vor semna, în perioada imediat următoare, un contract de închiriere a imobilului de pe bulevardul Loga nr. 3, în vederea desfășurării activității Grădiniței cu Program Prelungit nr. 19. Clădirea cu demisol, parter și etaj, în suprafață totală de 1.145,3 mp, a fost verificată deja de către echipe de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grădinița cu Program Prelungit nr. 19 are asigurat un spațiu adecvat pentru funcționare
Elevii interesați să vadă cum e viața de studenți pot participa și în acest an la proiectul West Summer University (WSU), universitatea de vară destinată elevilor începând cu vârsta de minimum 16 ani, organizat la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), care simulează toate aspectele vieții de student. În acest an, acesta va avea loc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vară revine cu o nouă ediție a Școlii de Vară. Elevii vor afla cum e să fii student
Sediul Prefecturii Timiș găzduiește de la această oră ședința Guvernului României. În frunte cu primul ministru, Marcel Ciolacu, miniștrii dezbat  în sedință  mai multe proiecte.  Lista include și trei asemenea proiecte extrem de importante pentru județ. Vorbim despre cele referitoare la Institutul Oncologic, cel de aprobare a indicatorilor pentru noul stadion care va fi ridicat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectele noului stadion, al Institutului Oncologic și cel al PTF Beba Veche au fost aprobate in ședința de guvern de la Timișoara
O stradă ocupată timp de mai mulţi ani de samsarii imobiliari din Dumbrăviţa urmează să fie asfaltată. Strada a fost cedată primăriei abia anul trecut, după ce Primăria Dumbrăviţa şi locuitorii comunei au făcut front comun. Printre imobiliarii care au stăpânit strada se numără şi candidata PSD-PNL la primărie, Alina Sperlea.  Este un lucru arhicunoscut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Stradă din Dumbrăviţa recuperată de la samsarii imobiliari urmează să fie asfaltată de primărie
Universitatea de Vest din Timișoara a obținut certificatului de acreditare pentru „Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic” constituit în cadrul instituției. Acestă acreditare marchează un pas semnificativ în consolidarea rolului UVT ca pol de inovație în regiune și întărește capacitatea centrului de a oferi servicii de top în domeniile Digital (Economie digitală și tehnologii spațiale), Green (Mediu și eco-tehnologii),...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UVT a obținut acreditarea Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic
Circul sălii de desfășurare a ședinței de guvern de la Timișoara s-a încheiat, miniștrii care vor participa vor fi înghesuiți în cea mai mare sală care e la sediul Prefecturii Timiș, una de 28 de locuri, Sala Video. Importante pentru regiune sunt două dintre proiectele care vor fi votate, anume cel pentru deschiderea punctului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul E oficial, miniștrii sosiți la Timișoara vor fi înghesuiți în Sala Video. Două proiecte pentru Timiș, votate la ședința de guvern
Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins cererea depusă de cei de la ARL Cluj, societate deținută de cei de la Strabag, care contestau licitația pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție a Centurii Vest Timișoara. Data la care se închidea, inițial, procedura era 29 martie. ARL a depus contestația în ultimul moment, ceea ce...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectul Centurii Vest merge înainte, contestația depusă a fost respinsă
Top