Arhiva pentru eticheta: maratti constructii

E clar: Sala Polivalenta nu va fi gata decat in 2015!

E clar: Sala Polivalenta nu va fi gata decat in 2015!

Sala Polivalentă a Universității Politehnica va fi gata doar la anul. Asta, în ciuda declarațiilor optimiste din luna martie, când primarul Nicolae Robu spunea că, de la toamnă, vor putea fi organizate aici competiții sportive. Politehnica va semna un act adițional care prelungește termenul până la finele anului, dar, cu tot cu dotări, sala nu va putea fi dată în folosință mai devreme de 2015. Primarul Nicolae Robu spune că de vină este constructorul.

Insolventa, subiect tabu la Universitatea de Vest, dar nu si la Politehnica

Lucrările de la Sala Polivalentă a Politehnicii merg în pas de melc, din cauză că firma care le execută este în insolvență. Primarul Nicolae Robu crede însă că sala va fi gata până la 30 iunie. Aceeași firmă ar trebui să execute și căminul ultramodern al UVT, dar rectorul Marilen Pirtea nu vrea să ofere detalii despre subiect.

Robu, nemultumit de Maratti Constructii, aflata in insolventa

Sala de sport de la Baza 2 a Politehnicii nu va fi gata în acest an, așa cum estima primarul Nicolae Robu în primăvară. Totul depindea de „seriozitatea” firmei care executa lucrarea. Pe lângă faptul că Maratti Construcții este în insolvență, muncitorii acesteia n-au trecut multă vreme pe la șantierul sălii de sport, deși vremea a fost bună.

Sala de sport a UPT si super-caminul de la UVT, in pauza de insolventa

Firma care execută sala de sport a Politehnicii, dar și căminul ultramodern de la Universitatea de Vest a intrat în insolvență. În primăvara lui 2013, patronul SC Maratti Construcții SRL a fost reținut după ce DIICOT a stabilit că făcea parte dintr-o rețea de evazioniști fiscali.

Top