Arhiva pentru eticheta: marcaj

Marcajul de la Pasajul Jiul ar putea disparea! Robu: Sunt omul esentelor, nu al derizoriului

Marcajul de la Pasajul Jiul ar putea disparea! Robu: Sunt omul esentelor, nu al derizoriului

Cei care consideră că primarul Nicolae Robu are vreo legătură cu marcajul rutier de la Pasajul Jiul nu se ridică peste inteligența unei gâște. Edilul admite însă că e nemulțumit de liniile trasate pe asfalt și nici șoferii nu sunt destul de încântați, astfel că ar putea fi făcute unele modificări. Robu a făcut anunțul printr-o nouă postare pe Facebook, ilustrată muzical cu piesa „Învingător”, a trupei… Coco!

Robu: Cate pasaje cu 5 benzi sunt in tara asta? Unii dau cu noroi in tot ce ar putea avea legatura cu mine

Marcajul din intersecția de la Pasajul Jiul ajută șoferii. Asta reiese din sondajul lansat pe Facebook de primarul Nicolae Robu, care spune că niciodată de când face astfel de chestionare n-a stat atât de bine în ochii timișorenilor. Edilul susține că toată campania negativă este opera celor care au, de fapt, ceva cu el.

Velcea, marcaj strans la Titu Bojin

Lansarea DIGI 24 Timişoara a strâns la un loc toată crema oraşului, de la politicieni consacraţi până la sportivi de valoare, toţi traşi la ţol festiv. Printre aceştia s-a numărat şi Valentin Velcea, unul dintre agenţii electorali ai „brandului” Constantin Ostaficiuc, umilit la alegeri, prin diferenţa de procente, de Titu Bojin.

Top