Arhiva pentru eticheta: marsul eroilor

Marșul Eroilor Revoluției din 1989 – 32 de ani de când prețul libertății a fost plătit cu sângele timișorenilor

Marșul Eroilor Revoluției din 1989 – 32 de ani de când prețul libertății a fost plătit cu sângele timișorenilor

Timișorenii sunt invitați joi, 16 decembrie, la Marșul Eroilor Revoluției din 1989. Evenimentul organizat de Asociația Suporterilor Timișoreni „Druckeria”, devenit tradiție la Timișoara, a debutat în 2005 și reunește, la fiecare sfârșit de an, sute de participanți. Întâlnirea are loc la ora 18:30, în Piața Maria, locul în care a debutat Revoluția. Se pleacă apoi

Marsul Eroilor

Marșul Eroilor, pe străzile Timișoarei, la 31 de ani de la Revoluție/FOTO

La 31 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989 din Timișoara, Marșul Eroilor a pornit pe străzile orașului. Marșul Eroilor a avut loc la Timișoara astăzi, de la ora 18:30, cu plecare din Piața Maria, locul de unde a început Revoluţia, de la casa parohială a pastorului Laszlo Tokes, biserica reformată. Organizatorii acestui eveniment

Eroii nu mor niciodata. Marsul Druckeria, intru neuitarea lui Decembrie 1989 / FOTO

Suporterii lui ASU Poli au pornit din nou în marș din Piața Maria, în memoria eroilor Revoluției din 1989. Vantul rece nu i-a oprit pe cei câteva sute de participanți să aprindă lumânări în fața Catedralei și urmeze traseul devenit tradițional. S-a rostit „Tatăl Nostru” și s-a scandat, la un moment dat, numele Regelui Mihai I al României.

Timisoara nu are voie sa uite: Eroii nu mor niciodata! / FOTO

Suporterii lui ASU Politehnica au pornit, din nou, în marș din Piața Maria, pentru aducere aminte. S-au aprins lumânări și fumigene și s-a strigat, ca de fiecare dată, „O dorință sinceră, România liberă”. E mesajul pentru ca Timișoara să nu uite că are o datorie morală față de morții ei, pe care n-are voie să-i treacă sub tăcere.

La Marsul Eroilor s-a strigat din nou „Pacat, pacat de sangele varsat” / FOTO+VIDEO

Suporterii lui ASU Politehnica au pornit, din nou, joi seară, în marș din Piața Maria, pentru a cinsti memoria eroilor Revoluției din 1989. S-au aprins lumânări în fața Catedralei, s-a rostit „Tatăl Nostru” în fața Operei și s-au aprins fumigene pe pietonală. Marșul s-a încheiat la Cimitirul Eroilor, unde au fost depuse coroane de flori.

Top