Arhiva pentru eticheta: maternitatea bega

Maternitatea Bega

Zece paciente internate la Maternitatea Bega: nouă mame și o gravidă

Zece paciente internate la Maternitatea Bega: nouă mame și o gravidă

La Maternitatea Bega din Timișoara sunt internate nouă proaspete mămici și o gravidă. Clinica din Timișoara este locul unde se internează doar cazuri COVID-19. Duminică, de dimineață, la Maternitatea Bega din Timișoara sunt internate nouă mămici, care de curând au născut, și o gravidă. Gravida este în primele luni de sarcină și a venit pentru

Maternitatea Bega

A mai fost transferată o mamă cu coronavirus de la Maternitatea Odobescu, la Bega

Numărul proaspetelor mămici cu coronavirus internate la Maternitatea Bega din Timișoara a ajuns la trei, după ce a mai fost transferată o lăuză cu cei doi copii cărora le-a dat naștere de la Maternitatea Odobescu. Mama care tocmai a născut a fost transferată de la „Odobescu” după ce a fost confirmată cu COVID-19. Aceasta a

testele sunt negative la doi bebelusi

Teste negative la COVID-19 pentru cei doi bebeluși de la Maternitatea Bega, deși mamele au rezultate pozitive

Zilele trecute au venit pe lume doi bebeluși, iar mamele lor au coronavirus. Ambele mame și bebelușii lor au fost internați la Maternitatea Bega, care tratează doar cazuri COVID-19. Veștile sunt bune… Ambii bebeluși au fost testați, iar rezultatul este negativ la coronavirus. Urmează ca aceste teste să fie repetate pentru ca doctorii să se

Maternitatea Bega

Numai paciente cu COVID-19 vor fi internate la maternitatea Bega. Gravidele vor fi internate la un spital privat

După ce Maternitatea Odobescu din Timișoara a intrat ieri în carantină, fiind depistate cinci asistente cu COVID-19, Maternitatea Bega va prelua doar pacientele cu coronavirus. Gravidele din Timișoara vor merge la un spital privat. Maternitatea Bega are la dispoziție 120 de paturi, iar spitalul a fost eliberat pentru a interna doar paciente care sunt infectate

Donatie salvatoare de vieti pentru bebelusii veniti pe lume prea devreme la Maternitatea Bega

Micuții care vin pe lume prematur la Maternitatea „Bega” din Timișoara au o șansă în plus la viață. Asta, pentru că oamenii cu inimă mare de la „Salvați Copiii”, ajutați de un sponsor, au făcut o donație de echipamente care vor ajuta medicii să facă minuni.

Psihiatria de pe Vacarescu, in locul Maternitatii Bega!

Consiliul Județean Timiș a prevăzut, în bugetul pe acest an, 7,2 milioane de lei pentru mutarea Clinicii de Psihiatrie „Eduard Pamfil”. Aceasta stă în chirie, într-o clădire din zona Iosefin, care are nevoie de reparații masive, dar mutarea propriu-zisă depinde de… București.

Fapte bune la final de an! Cluburile LEO si Rotaract strang bani pentru Maternitatea Bega

Cluburile LEO și Rotaract s-au mobilizat, din nou, pentru o cauză nobilă. De data aceasta este vorba despre Secția de Neonatologie a Spitalului „Bega”, unde se va amenaja o sală specială pentru mămicile care nasc prematur. Reprezentanții celor două cluburi au decis să vândă… vin fiert pentru a strânge fondurile necesare.

platformă

Maternitatea „Bega” are doar un sfert din personal si ar putea fi inchisa!

Lipsa acută de personal medical pune în pericol activitatea desfăşurată la Maternitatea „Bega” din Timişoara. Alte două asistente au plecat în ultimele două săptămâni din cauza salariului foarte mic și a volumului de muncă foarte mare. Medicii se tem că în ritmul acesta se vor afla în situaţia de a închide unitatea medicală.

Fertilizarea in vitro de la Timisoara depinde de o semnatura de la Bucuresti

Primul copil născut prin fertilizare in vitro în România, la Timișoara, a împlinit deja 18 ani, însă laboratorul FIV de la Maternitatea „Bega” a fost închis în 2009. Reluarea activităţii lui este cea mai mare dorinţă a medicilor, care așteaptă o decizie favorabilă de la București. Totul ține de bunăvoința Agenției Naționale de Transplant, care însă nu se grăbește să dea un răspuns.

Ventilator performant pentru prematuri, donatie de la „leii” timisoreni

Peste 200 de nou-născuţi care vin pe lume, în fiecare an, la Maternitatea Bega din Timişoara au nevoie de îngrijiri speciale. Sistemul sanitar nu poate asigura însă aparatura necesară salvării acestor copii, așa că mare parte din aceasta a fost achiziţionată cu ajutorul campaniilor umanitare. Ultima pe listă, cea desfășurată de clubul Lions.

Se inchide navigatia pe Bega!

Navigaţia pe râul Bega va fi închisă începând din 31 iulie. Măsura vine în urma lucrărilor ce au loc pe podul de la Michelangelo şi vizează evitarea unor eventuale accidente. Podul de pe Bega va fi ridicat complet, fie săptămâna viitoare, fie peste două săptămâni. Traficul pe Michelangelo va fi reluat parțial abia la finele lui septembrie.

Maternitatea „Bega”, inca necontrolata de minister, dupa moartea fiului fotbalistului Bud

Corpul de Control al Ministerului Sănătății, anunțat cu surle și trâmbițe acum o săptămână, nu a ajuns încă la Maternitatea „Bega”. Ministrul Eugen Nicolaescu pare să-și facă un obicei din a emite declarații fără acoperire, pentru că, după mai bine de o lună, nici la Institutul de Cardiologie n-a venit niciun control.

Top