Arhiva pentru eticheta: meditatii

Meditatii gratuite la matematica, pentru elevii care dau Bac-ul! La Politehnica

Meditatii gratuite la matematica, pentru elevii care dau Bac-ul! La Politehnica

Universitatea Politehnica vrea să-și școlească viitorii studenți, chiar dinainte ca aceștia să ajungă pe băncile facultății. Este vorba despre un program al Departamentului de Matematică, acesta urmând să ofere meditații gratuite elevilor care se pregătesc de Bac și care se visează studenți la UPT.

Meditatii gratuite pentru Bac? Fiecare scoala din Timis decide daca ofera sau nu pregatire

În 2014 s-au investit aproape două milioane de euro în pregătirea elevilor din Timiș pentru examenul de bacalaureat sau pentru evaluarea națională, însă anul acesta lucrurile sunt diferite. Inspectoratul Școlar Timiș a lăsat fiecare școală să decidă, iar profesorii nu vor fi plătiți pentru orele suplimentare.

Meditatiile gratuite par sa dea rezultate in Timis

Mii de elevi primesc meditații gratuite, în speranța că Timișul nu se va mai număra printre județele codașe în ceea ce privește rezultatele de la Bacalaureat sau de la Evaluarea Națională. Conform reprezentanților ISJ Timiș, prima etapă a proiectului de meditații pare că a dat roade și elevii se descurcă mai bine. Totuși, abia în

Simulare la Evaluarea Nationala: cat de pregatiti sunt elevii dintr-a opta? Anul trecut a fost catastrofal

Emoții pentru elevii de clasa a VIII-a, care, în perioada 23-25 februarie, susțin o simulare a examenului de Evaluare Naţională. Este vorba de o testare înainte de examenul propriu-zis, programat pentru 22-30 iunie. În Timiș, aceasta va oferi și primele rezultate ale programului de meditații gratuite oferite prin intermediul ISJ.

Ca sa spele rusinea de la Bac, inspectoratul scolar da meditatii de vreo doua milioane de euro

Elevii din Timiș nu s-au descurcat prea grozav la examenele pe care le-au susținut în acest an. Fie că este vorba despre Evaluarea Națională sau despre examenul de Bacalaureat, notele obținute nu au fost la nivelul așteptărilor. Inspectoratul Școlar Județean Timiș a decis că e nevoie de meditații gratuite pentru a se asigura că, la anul, procentul promovaților va crește.

Profesorii din Timis vor fi platiti pentru „meditatiile gratuite” oferite elevilor

Profesorii din Timiş şi din Mehedinţi vor fi plătiţi pentru meditaţiile gratuite oferite elevilor de clasa a VIII-a şi a XII-a. Inspectoratul Şcolar Timiş în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Mehedinți a reuşit să obţină bani pentru ca 20 de şcoli să poată plăti dascălii care vor oferii meditaţii gratuite elevilor care se pregătesc pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat.

Meditatii platite din bani europeni, in scolile din Timis

Elevii din Timiş pot face şi meditaţii la şcoală, iar profesorii nu vor mai putea spune că nu sunt plătiți pentru munca suplimentară. Inspectoratul Şcolar Judeţean este beneficiarul unui proiect pe fonduri europene care are ca scop chiar „Pregătirea suplimentară pentru promovarea cu succes a Evaluării Naţionale”.

Meditatii gratuite pentru Bac, la UVT

Universitatea de Vest şi Inspectoratul Şcolar Judeţean vin în sprijinul absolvenţilor de liceu care vor susţine examenul de bacalaureat în sesiunea de toamnă. UVT a mobilizat deja dascăli care să țină meditații la matematică, limba şi literatura română, economie, chimie, geografie, biologie şi fizică.

Meditatii la matematica, la UVT

Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii de Vest anunţă organizarea unui program de pregătire la matematică, pentru a-i ajuta pe absolvenţii de liceu să treacă examenul de bacalaureat, măcar în sesiunea de toamnă.

Top