Arhiva pentru eticheta: inspectoratul scolar timis

Teama de Covid-19 i-a determinat pe părinții ai sute de elevi din Timiș să ceară ca aceștia să facă cursuri online

Teama de Covid-19 i-a determinat pe părinții ai sute de elevi din Timiș să ceară ca aceștia să facă cursuri online

Teama de Covid-19 și alte motive i-au determinat pe părinții a 359 de copii din Timiș că ceară ca aceștia să facă cursuri online. Aceștia au depus o cerere prin care solicită ca elevii să facă cursuri online. Le-a fost aprobată. În școlile din județ sunt 150 de cadre didactice care fac cursuri în sistem

Donații de tablete pentru 17 elevi din Tomești/FOTO

Campania “e-learningTM”, lansată  pentru a facilita accesul cât mai multor elevi la învățământul online, o campanie inițiată la propunerea Instituției Prefectului și derulată în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean și cu sprjinul Serviciului de Telecomunicații Speciale, prin Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Timiș, a făcut un nou pas concret. După ce săptămâna trecută 18 copii

Inspectoratul Scolar Timis se muta la fostul liceu agricol. Adio, statie de ambulanta in nordul Timisoarei

Guvernul a decis, miercuri, să dea Ministerului Educației Naționale sediul fostului liceu agricol de pe Calea Aradului. Aici se va muta Inspectoratul Județean Timiș, care funcționează acum într-o clădire închiriată. Primarul Nicolae Robu era supărat, toamna trecută, că nu poate da spațiu acolo pentru Ambulanță.

Inspectorul scolar general Aura Danielescu: Elevii nu au decat de castigat din desfiintarea Colegiului Mincu

Profesorii și elevii de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” mai au de așteptat aproape 3 săptămâni până să afle sigur dacă școala lor va fi desființată. Consilierii locali au votat deja pentru și totul depinde acum de Inspectoratul Școlar Timiș. Șeful acestuia a explicat situația în Colegiul Prefectural.

Dupa tentativa de viol de la LPS Banatul, ISJ a controlat toate internatele din Timis

Incidentul în care au fost implicați doi elevi de la Liceul cu Program Sportiv „Banatul” care au abuzat de un coleg mai mic a ajuns atât în atenția poliției, cât și a Inspectoratului Școlar Județean Timiș. În urma acestuia, ISJ a decis să controleze toate internatele.

Ca sa spele rusinea de la Bac, inspectoratul scolar da meditatii de vreo doua milioane de euro

Elevii din Timiș nu s-au descurcat prea grozav la examenele pe care le-au susținut în acest an. Fie că este vorba despre Evaluarea Națională sau despre examenul de Bacalaureat, notele obținute nu au fost la nivelul așteptărilor. Inspectoratul Școlar Județean Timiș a decis că e nevoie de meditații gratuite pentru a se asigura că, la anul, procentul promovaților va crește.

Cum isi bat joc politrucii din Invatamant de elevii inzestrati

Un copil de 14 ani a câștigat Olimpiada de matematică, faza pe județ. Ca atare, Liza Szabo era îndrituită să participe la faza națională. Dar nu s-a întâmplat așa ceva, și nu din cauza copilului, ci din cauza bulibășelii din interiorul Inpectoratului Școlar Timiș. Iar principalul vinovat este inspectorul de matematică Zeno Blajovan, ca să fiu mai exact.

Inspectoratul Scolar s-ar putea muta la fosta Generala 9, pe Bd. Rebreanu

Prea la periferie pentru elevii de la Arte Plastice, numai bună pentru șefii învățământului timișean. Fosta școală generală nr. 9, de pe Bd. Rebreanu, ar putea deveni noul sediu al Inspectoratului Școlar Județean. Odată cu această mutare, primăria ar face o economie lunară de câteva mii de euro.

Inspectoratul Scolar Timis se muta pe o strada mai incolo

Inspectoratul Şcolar Judeţean se va muta în căminul Liceului „Emanuil Ungureanu”. După această mișcare, primăria va face o economie de câteva mii de euro, care reprezintă chiria plătită proprietarului sediului în care funcționează în prezent ISJ. Municipalitatea va face mai multe permutări în domeniul educației.

Liceul „Carmen Sylva”, verificat la inscrierile in clasa I

Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş va verifica modul în care reprezentanţii Liceului „Carmen Sylva” au efectuat înscrierile în clasa I, pentru anul şcolar 2011 – 2012. Asta, pentru că, deşi perioada de înscrieri expiră abia peste o lună, liceul ar avea nevoie de două clase în plus peste numărul de locuri solicitate.

Top