Arhiva pentru eticheta: migratie

migrație

Migraţia, în dezbatere la Timişoara. Conferinţa RoMig la UVT

Migraţia, în dezbatere la Timişoara. Conferinţa RoMig la UVT

Este unul dintre fenomenele care pun probleme lumii moderne, la fel cum o făceau și în vechime. Migrația face parte deja din cotidian, iar în unele părți de lume este văzută drept normalitate. La Timișoara are loc a doua conferinţă a RoMig – The Romanian Network for Migration Studies.

Palatul Administrativ, CJT

Migratia de la Primaria Timisoara la CJ Timis ar putea continua

Mult discutata organigramă a CJ Timiș va intra în vigoare de la 1 noiembrie și va aduce cu ea diverse schimbări. De la această dată, cinci angajați din Primăria Timișoara își vor schimba locul de muncă, dar e foarte posibil ca ei să fie urmați și de alții. Președintele CJ, Sorin Grindeanu, îl contrazice pe primarul Nicolae Robu.

Bojin nu crede ca va avea nevoie de un camion pentru primarii migratori! Restul lumii asteapta

Politicienii locali încep să-și facă socotelile de după publicarea care permite aleșilor locali să migreze dintr-un partid în altul fără să își piardă funcția. Aceasta a fost publicată marți în Monitorul Oficial. Președinții filialelor din Timiș sunt liniștiți. Niciunul nu pare convins că din partidele lor va pleca cineva, dar toți așteaptă, mai mult sau mai puțin pe față, „migratorii” din alte formațiuni.

Top