Arhiva pentru eticheta: plr

140 de ani de liberalism, sarbatoriti la dublu la Timisoara / FOTO

Cei 140 de ani de la înființarea PNL au fost sărbătoriți, duminică, la Timișoara, de două ori. Locul a fost același: statuia lui IC Brătianu, au diferit doar „actorii”. Primii au fost liberalii reformatori, cu președintele Călin Popescu Tăriceanu. Liberalii „clasici” au împărțit apoi diplome de onoare membrilor fondatori ai filialei Timiș.

Tariceanu, atac la PNL: Face politica de mahala, tipica lui Basescu

PNL este un partid condus într-un mod infantil și s-a îndepărtat definitiv de valorile liberalismului. Asta susține Călin Popescu Tăriceanu, președintele PLR, care a venit la Timișoara pentru a marca 140 de ani de la înființarea PNL. Șeful Senatului spune că, de fapt, PNL înseamnă acum din „oamenii lui Băsescu”.

Maria Grapini ar putea deveni colega de partid cu Petru Ehegartner!

Posibila fuziune dintre Partidul Conservator și Partidul Liberal Reformator a devenit punct de discuție la ședința de marți a conducerii PC. Deși nu a participat la aceste discuții, Maria Grapini a declarat că nu susține ideea fuziunii. Europarlamentarul este de părere că o alianță între cele două grupări politice ar fi mai potrivită.

Liberalii l-au chemat inapoi, senatorul Ehegartner le-a dat cu flit

Liberalii au spus, în repetate rânduri, că nu vor să-și reprimească foștii membri care au părăsit partidul în favoarea unei alte grupări politice. Senatorul de Timișoara Petru Ehegartner este unul dintre cei care au ales să plece spre PLR, formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu. Deși ar fi fost invitat să revină în PNL, el a refuzat oferta.

Dupa ce PSD-istii au pierdut alegerile, Ehegartner e deschis catre o colaborare cu… Robu

Senatorul Petru Ehegartner a plecat de la PNL cu luni în urmă și a devenit membru al Partidului Liberal Reformator, la cârma căruia se află Călin Popescu Tăriceanu. Fostul prim-ministru și-a declarat de la început simpatia față de Victor Ponta. Acum, că Ponta a pierdut, PLR-iștii susțin că sunt deschiși la o colaborare și cu PNL.

Senatorul Ehegartner, ministru al Energiei intr-un ipotetic Guvern Tariceanu

Senatorul Petru Ehegartner, președinte al PLR Timiș, este mare favorit pentru a prelua portofolul de ministru al Energiei în cazul în care Victor Ponta va ajunge președinte. Mai mult, PLR Timiș va primi patru funcții de șefi de deconcentrate în județ, fiind cunoscute deja două nume pentru acestea: Dan Bara și Ionel Patrichi.

Bojin vrea sa se inteleaga bine cu Robu si Ostaficiuc in folosul… PSD

Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin susține că simpatizează cu partidul fostului prim ministru Călin Popescu Tăriceanu. Social-democratul afirmă că este oricând gata să le ofere celor din Partidul Liberal Reformator sprijin moral… dar asta nu înseamnă că pot avea pretenția și la funcții. Cât despre relații cu șefii ACL, Bojin o vede foarte bună și doar în folosul PSD!

Omagiu pentru IC Bratianu: intre „urmasii lui Traian”, cioburi și moment de reculegere in memoria lui Patriciu / FOTO

Liberalii din Timișoara s-au înghesuit să-l omagieze pe I. C. Brătianu, la 150 de ani de la nașterea acestuia. Dar nu împreună, ci pe bucăți: întâi au venit PNL-iștii, apoi, un ceas mai târziu, liberal-reformatorii. Primii au lăsat și un „cub” de reclamă, parcă pentru a le reaminti foștilor lor colegi de unde au plecat. Nici unii, nici alții nu s-au sinchisit însă să adune cioburile de la sticlele de bere care tronau chiar în fața bustului.

Fierbere in PSD Timis: patru-cinci deconcentrate oprite pentru oamenii lui Tariceanu

Nu toți pesedeii din țară sunt atât de extaziați precum Victor Ponta în urma înființării Partidului Liberal Reformator al lui Călin Popescu Tăriceanu. Ba unii sunt ofticați rău de tot. Nu de alta, dar acum trebuie să împartă și cu acești „reformatori” oportuniști din marea halcă a instituțiilor deconcentrate.

Ehegartner e asteptat la PNL… sa-si plateasca datoriile

Chiar dacă au spus că nu-i vor duce dorul în PNL, liberalii din Timiș îl așteaptă pe senatorul Petru Ehegartner, recent mutat în Partidul Liberal Reformator, să mai treacă pe la sediul organizației. Aceștia nu vor ca senatorul să se înscrie din nou în partid, ci doresc… să își achite datoriile. Dacă tot trece pe la sediu, n-ar fi rău să declare și ce liberali ia cu el în PLR.

Ehegartner vs. Cocean: pleaca sau nu pleaca tinerii liberali

Nici nu s-a înființat bine filiala Timiș a Partidului Liberal Reformator, că deja au apărut disputele cu PNL. Mărul discordiei este o declarație a senatorului Petru Ehegartner, președinte al PLR Timiș, care susține că mai mulți liberali tineri i s-au alăturat. Liderul TNL Timiș nu confirmă informația, dar le transmite celor care au gânduri de „migrare” s-o facă repede.

Ehegartner, despre Robu: Avem o viziune diferita asupra perspectivei liberale

Senatorul Petru Ehegartner a făcut, marți, primele declarații din postura de vicepreședinte național al Partidului Liberal Reformator. Până acum, filiala Timiș a PLR numără în jur de 100 de persoane, din care aproximativ 40 sunt oameni tineri, noi pe scena politică. Ehegartner a explicat de ce a ales să plece din PNL.

Top