Arhiva pentru eticheta: pavel dehelean

A murit Pavel Dehelean, directorul Casei de Cultură Timişoara

A murit Pavel Dehelean, directorul Casei de Cultură Timişoara

În această seară s-a stins din viaţă, la vârsta de 70 de ani, Pavel Dehelean, directorul Casei de Cultură Timişoara. El conducea această instituţie aflată în subordinea Primăriei Timişoara de 34 de ani. Pavel Dehelean era director al Casei de Cultură Timişoara încă din 1987, fiind cel mai longeviv şef al unei instituţii din oraş.

Pavel Dehelean, în stânga imaginii. Sursă foto: Titus Bălan

Şeful Casei de Cultură a Municipiului Timişoara primeşte nota zece la evaluare

Instituţiile culturale aflate sub tutela Primăriei Timişoara sunt conduse doar de oameni de nota zece. După ce Coriolan Gârboni a primit calificativ maxim la evaluarea managementului, aceiaşi notă a fost primită şi de Pavel Dehelean, conducătorul Casei de Cultură a Municipiului. Pavel Dehelean, managerul Casei de Cultură a Municipiului Timişoara, a trecut, la rândul său,

Directorul Casei de Cultura e managerul perfect! Robu i-a trimis Corpul de control, el ia nota 10!

Primarul Nicolae Robu a trimis corpul de control la Casa de Cultură, pentru a vedea pe ce se duc banii pe care îi solicită de la bugetul local, în vederea organizării diverselor evenimente. Între timp, Pavel Dehelean, directorul acesteia, a luat… nota 10 la evaluarea anuală, cu recomandarea de a continua „proiectul de management”!

Top