Arhiva pentru eticheta: petru juravle

Trei ani de PP-DD, cu aplaudaci si Simona Mann, dar fara „domnul Dan”

Trei ani de PP-DD, cu aplaudaci si Simona Mann, dar fara „domnul Dan”

Zi mare pentru PP-DD-iștii din Timiș… câți au mai rămas! Vineri, la Timișoara, membrii de partid au sărbătorit trei ani de la înființarea PP-DD, dar și reîntoarcerea la „matcă” a consilierului județean Petru Juravle. Între timp, PP-DD nu mai are niciun primar în Timiș și niciun consilier local la Timișoara.

memorialul revolutiei

Mutat de trei ani, Memorialul Revolutiei nu are de unde sa dea unui revolutionar peste 150.000 de euro chirie pentru vechiul sediu

Memorialul Revoluției n-are liniște nici la trei ani de când s-a mutat din clădirea pe care o primise spre folosință de la CL Timișoara. Imobilul dărăpănat în care s-au investit în jur de 400.000 de euro a fost retrocedat foștilor proprietari. Printre aceștia, și un revoluționar cu acte în regulă: consilierul județean PP-DD Petru Juravle. Asociația Memorialul Revoluției trebuie să le plătească acestora peste 150.000 de euro, chirie și penalități. Bani evident nu sunt.

E revolutionar, nu ciocoi! PP-DD-istul Petru Juravle, cel mai bogat candidat din Timis

Candidatul PP-DD pe Colegiul 6 Recaș este, probabil, cel mai bogat aspirant la un scaun de parlamentar din Timiș. Asta, dacă ne ghidăm după declarațiile de avere depuse de candidați. Probabil Petru Juravle a avut nevoie de o zi întreagă să-și completeze declarația de avere, care are dimensiunile unui cearșaf.

Top