Arhiva pentru eticheta: simona mann

Iovescu mai face o incercare: i-a cerut in scris Simonei Mann sa-l lase sa conduca PP-DD Timis

Iovescu mai face o incercare: i-a cerut in scris Simonei Mann sa-l lase sa conduca PP-DD Timis

Dacă a văzut că nu se poate cu vorba bună, senatorul PP-DD Ioan Iovescu a hotărât să-și încerce norocul în scris. El vrea neapărat să ajungă președinte interimar al filialei Timiș a partidului „domnului Dan”. Împreună cu mai mulți membri ai PP-DD, Iovescu i-a cerut Simonei Mann să schimbe statutul partidului. Se pare că de data aceasta a reușit s-o înduplece!

Senatorul Iovescu cere demisia presedintelui PP-DD, Simona Mann: „Are o problema”

Oamenii „domnului Dan” nu se dezmint și, la patru luni de când au semnat un protocol de colaborare, dau cu flit… PSD! Parlamentarii PP-DD au denunțat protocolul și au anunțat că nu mai susțin guvernul. Pe de altă parte, Simona Mann, președintele PP-DD, susține că acordul rămâne în picioare. Senatorul PP-DD Ioan Iovescu crede că Mann „are o problemă”.

Trei ani de PP-DD, cu aplaudaci si Simona Mann, dar fara „domnul Dan”

Zi mare pentru PP-DD-iștii din Timiș… câți au mai rămas! Vineri, la Timișoara, membrii de partid au sărbătorit trei ani de la înființarea PP-DD, dar și reîntoarcerea la „matcă” a consilierului județean Petru Juravle. Între timp, PP-DD nu mai are niciun primar în Timiș și niciun consilier local la Timișoara.

Top