Arhiva pentru eticheta: poieni strambu

tabara copii

Zeci de copii cu rezultate bune la învățătură – în tabără, în Timiș. Nu au avut semnal la telefon și internet!

Zeci de copii cu rezultate bune la învățătură – în tabără, în Timiș. Nu au avut semnal la telefon și internet!

Zeci de copii din Topolovățu Mare au participat, săptămâna aceasta, la cea de a VI-a ediție a taberei „Bucuria Cunoașterii”, la Centrul de Agrement Poieni Strâmbu din Timiș.

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica au verificat taberele din Timis la finalul vacantei de vara

Cele două tabere şcolare încă funcţionale în Timiş corespund în cea mai mare cu cererile sanitare, dar au o mare problemă: nu dispun niciuna de cabinet medical. În cazul în care unul dintre copii ar avea ceva probleme, personalul medical nu ar putea interveni rapid.

Taberele scolare vor fi transferate autoritatilor locale si judetene. Trebuie doar sa le ceara

Cele două tabere școlare încă funcționale în Timiș vor ajunge, cel mai probabil, în administrarea consiliului județean. Anunțul a fost făcut de premierul Sorin Grindeanu, care spune că toate unitățile de acest gen din țară vor trece sub umbrela autorităților locale sau județene, care vor putea face astfel investiții.

Vrei sa-ti trimiti copilul in vacanta? Tabara de la Cheveres a fost reabilitata

Părinții care vor să-și trimită copii în vacanță pot opta cu încredere pentru tabăra de la Chevereșu Mare. Asta susțin reprezentanții Direcției Județene de Sport și Tineret Timiș, care au anunțat că spațiul a fost reabilitat integral. De asemenea, pentru tineri este pusă la dispoziție și tabăra de la Poieni Strâmbu.

Top