Arhiva pentru eticheta: tabere

În aşteptarea lui Ciucă. Gruparea anti-Nica din PNL Timiş a adunat doar patru primari la o întâlnire

În aşteptarea lui Ciucă. Gruparea anti-Nica din PNL Timiş a adunat doar patru primari la o întâlnire

Vineri, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, va veni la Timişoara pentru a analiza la faţa locului tensiunile din filiala locală a partidului. În aşteptarea lui, cele două, chiar trei tabere din partid, îşi numără susţinătorii. O întâlnire a adversarilor preşedintelui PNL Timiş, Alin Nica, desfăşurată miercuri, s-a transformat într-un semieşec, adunând doar patru primari. După mai

tabara cheveres

Fără bucuria taberelor școlare în această vacanță de vară. Unitățile rămân… centre de carantinare

Taberele școlare din Timiș nu își deschid porțile pentru micuți. Fie că au uitat, fie că se așteaptă la un nou super-val de pandemie, cei de la guvern au lăsat aceste incinte pe lista obiectivelor pentru carantinare. În acest moment, în Timiș sunt funcționale taberele de la Poieni Strâmbu și de la Chevereș. Dar aceasta

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica au verificat taberele din Timis la finalul vacantei de vara

Cele două tabere şcolare încă funcţionale în Timiş corespund în cea mai mare cu cererile sanitare, dar au o mare problemă: nu dispun niciuna de cabinet medical. În cazul în care unul dintre copii ar avea ceva probleme, personalul medical nu ar putea interveni rapid.

Corturi si ceaune in curtea Bastionului Theresia. Trei zile de vitejii ca-n Evul Mediu la Timisoara

Corturi tradiționale, iurte, arcași, peregrini și nomazi, ceaune în care se pregătește bogracs. Curtea vechiului Bastion Theresia se transformă, la finele săptămânii, într-un loc de poveste. Vor fi trei zile în care curioșii vor putea vedea cum se trăia, se lupta și se făceau petreceri în vremurile de demult.

Taberele scolare vor fi transferate autoritatilor locale si judetene. Trebuie doar sa le ceara

Cele două tabere școlare încă funcționale în Timiș vor ajunge, cel mai probabil, în administrarea consiliului județean. Anunțul a fost făcut de premierul Sorin Grindeanu, care spune că toate unitățile de acest gen din țară vor trece sub umbrela autorităților locale sau județene, care vor putea face astfel investiții.

tabara cheveres

Sute de copii din Timis au mers în taberele scolare din judet si din tara

Vacanţa de vară a adus pentru mai mulţi copii timişeni excursii în taberele româneşti. Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș a organizat mai multe asemenea deplasări în diferite tabere din judeţ şi din ţară, atât pentru copiii cu dizabilităţi, dar şi din centrele de plasament şi din şcolile din Timiş.

tabara cheveres

Vrei sa-ti trimiti copilul in vacanta? Tabara de la Cheveres a fost reabilitata

Părinții care vor să-și trimită copii în vacanță pot opta cu încredere pentru tabăra de la Chevereșu Mare. Asta susțin reprezentanții Direcției Județene de Sport și Tineret Timiș, care au anunțat că spațiul a fost reabilitat integral. De asemenea, pentru tineri este pusă la dispoziție și tabăra de la Poieni Strâmbu.

Top