Arhiva pentru eticheta: portal

aquatim

Aquatim încurajează primirea facturii pe e-mail şi plata online a serviciilor

Aquatim încurajează primirea facturii pe e-mail şi plata online a serviciilor

Societatea timişoreană de furnizare a serviciilor de apă şi cana, Aquatim încurajează serviciilor online pentru primirea şi plata facturilor. Prin aceasta, spun reprezentanţii societăţii, are loc o relaţie mai uşoară cu clienţii. Plata on-line a facturii de apă vine în sprijinul clienților Aquatim, pentru că, odată primită pe mail și vizualizată în timp real, aceasta

Mediul de afaceri timisean, consultat de acasa! Portal interactiv pentru business-uri de succes

Timișul beneficiază de acum de o nouă platformă informatică prin care oricine poate să fie mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în afacerile din județului. Concret, este vorba despre un website interactiv care are rolul de a promova oportunitățile de afaceri din regiunea transfrontalieră. În plus, instituțiile publice vor avea și ele acces la bazele de date.

Tot ce trebuie sa stiti despre situatiile limita din Timis, la un click distanta

Timișenii pot afla acum, în doar câteva secunde, la ce fel de riscuri este supusă localitatea în care se află. Pe un portal lansat recent pot fi găsite informații importante pentru gestionarea situațiilor de urgență care pot apărea în județ, destinate atât publicului larg, cât și membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Top