Arhiva pentru eticheta: prietenie

Ciobanu (PSD): Timisoara a primit multi bani si primeste si acum!

Ciobanu (PSD): Timisoara a primit multi bani si primeste si acum!

Deputatul PSD Gheorghe Ciobanu e convins că… Timișul este unul dintre județele preferate ale premierului Victor Ponta. Ba chiar mai mult, acesta dă dovadă de prietenie și dă și bani pentru dezvoltarea zonei. Între timp, centura de sud a Timișoarei, dar și alte promisiuni, doar visează la finanțare…

In ce „moneda” plateste Ponta cand viziteaza „Fratii”?

Când aud că vreo bandă de pesediști trage la vreun hotel al fraților Cristescu mă și întreb ce-i mână în acea direcție. Oare cei de la PSD stau ca mine pe booking.com când vor să plece undeva? Parcă-l văd pe Dragnea cum îi povestește lui Ponta că la parcul cu tematică militară de la Orăștie scorul locației e „fabulos”.

S-a stricat prietenia Ostaficiuc – Bojin!

După luni întregi de pauză, Constantin Ostaficiuc a ieșit din bârlog. Președintele democrat-liberalilor din Timiș crede că actualul lider al CJ, Titu Bojin, a lovit sub centură, după ce s-a lăudat că a bătut palma cu 20 de primari PDL. Degeaba, spune Ostaficiuc, care afirmă că avea și el adeziuni de la edili PSD și PNL, dar n-a făcut niciodată caz de ele.

Prietenul Argaseala, motivul pentru care Rosenblum l-ar vrea liber pe Gigi Becali

Numai în pielea lui Călin Rosenblum să nu fi. Vestea încarcerării lui Gigi Becali a venit ca o lovitură de ciocan pentru managerul sportiv de la Poli Timişoara. Bun prieten cu oficialul stelist Valeriu Argăseală, Rosenblum şi-a arătat compasiunea pentru suferinţa provocată de arestarea oierului.

Top