Arhiva pentru eticheta: razboi

Vasile Dincu

Ministrul Apărării vrea să liniștească populația. Nu ne pregătim de război cu Rusia, dar pot apărea refugiați

Ministrul Apărării vrea să liniștească populația. Nu ne pregătim de război cu Rusia, dar pot apărea refugiați

România nu trebuie să se pregătească de un război, dar se poate pregăti pentru venirea de refugiați în cazul unui atac al Rusiei asupra Ucrainei, a declarat, vineri, la Timișoara, ministrul Apărării, Vasile Dîncu. Țara vecină nu este membră NATO, iar alianța nu va acționa din punct de vedere militar, a mai subliniat acesta. Nu

proiectil

Un proiectil ce pare a fi din Al Doilea Război Mondial, descoperit între Liebling și Pădureni

Descoperire surprinzătoare pe un câmp din Timiș. O persoană a anunțat autoritățile că a găsit un proiectil ce pare a fi din Al Doilea Război Mondial. În această seară, o persoană a anunțat autoritățile că pe un câmp între comunele Liebling și Pădureni a găsit un proiectil ce pare a fi din Al Doilea Război

Maria Grapini

„Patrioata naţionale” Maria Grapini declară război Olandei!

Maria Grapini, această „voce a patriotului naţionale” nu-şi dezamăgeşte alegătorii – atâţi câţi mai sunt – ascunşi prin tot felul de grote ale naţionalismului primitiv. Zilele trecute ne-a mai prezentat o mostră prin care îşi arată descendenţa din republicana Miţa Baston. Cu teoria conspiraţiei în braţe, Grapini ne-a spus – a câta oară ? – că răutăcioasa şi corupta Europă conspiră la greu împotriva ţărişoarei noastre.

Iancu vs Balaj: un meci presarat cu numeroase jigniri din partea fostului finantator

Considerat unul dintre cei mai buni arbitri ai ultimului deceniu, Cristian Balaj a avut în persoana lui Marian Iancu, fostul finanţator al lui Poli Timişoara, cel mai mare contestatar. Recent retras din arbitraj, Balaj l-a desfiinţat pe Iancu, declarând că nu-l va ierta niciodată pentru declaraţiile făcute la adresa sa.

Colegiul C. D. Loga, poligon de incercare pentru viitorul razboi PSD-UNPR?

La probabil cel mai prestigios liceu timișorean, „C. D. Loga”, a început un război pe față între director și dascăli. Peste 30 de cadre didactice au semnat un memoriu prin care o acuză pe directoarea Mariea Ștefan de comportament dictatorial. În replică, Ștefan spune că scandalul are conotații politice.

Elena d’Arc, fecioara din Plescoi, fata cu Inchizitia (DNA si SRI)

Aprig dezbătut pe toate părțile și de toată lumea, mi-am zis că nu prea are rost să-mi mai dau cu părerea despre show-ul mediatic întreținut în ultima vreme de „cel mai onest politician” român. Dar prea e mișto ce se întâmplă ca să nu mai intervii câte puțin, chiar și de pe o terasă. Mai ales că, luni, doamna în cauză a confirmat ce scriam în precedentul articol. Și anume, că e pregătită să-și tragă „fusta morții” și să purceadă la război.

Militarii care au luptat în Regimentul 6 Infanterie Grea român vor fi comemorați la Timișoara

Ultimul veteran in putere din Regimentul 6 Artilerie Grea: „E o minune ca am supravietuit razboiului”

Ca în fiecare an, pe 20 august, la Timișoara a fost comemorată amintirea Regimentul 6 Artilerie Grea „Tribunul Axente Sever”. Dacă în 1992 la ceremonie participau câteva zeci de persoane, astăzi, în Timișoara mai sunt doar cinci foști componenți ai acestuia. Singurul dintre ei în putere a rămas Constantin Călina, care, la 93 de ani, ține sus steagul regimentului.

Nastrusnicul razboi Robu – Stoia, faza pe secretare

Războiul dintre primarul Nicolae Robu și viceprimarul PSD Traian Stoia a ajuns într-o zonă a ilarului, ca să nu spun a suprarealului. Supărat pe viceprimar, Robu s-a decis să-i ia secretarele. I-ar fi luat și mașina, dar Stoia umblă cu una de la Bega Grup, așa că n-are nevoie de la primărie. (Se știe, primele lucruri de care se interesează orice șefuleț ajuns în funcție sunt mașina de serviciu și secretarele. Sau secretarele și mașina de serviciu!)

A inceput show-ul: PSD-istii si Robu si-o trag la gioale

Nemaifiind încorsetați de o alianță nefirească de la centru care avea ca unic scop doar demolarea lui Băsescu, și nu buna guvernare a României, liderii locali ai PSD și PNL au dat startul campaniei electorale. Și fiindcă e greu să te lauzi cu ceea ce doar ai promis, dar n-ai făcut, cel mai facil lucru e să-ți înjuri foștii camarazi. Lucru care s-a și întâmplat, tonul fiind dat de cavaleria grea a PSD Timiș, adică Titu Bojin și Sorin Grindeanu.

Razboi total Robu – Grindeanu, pe motiv de ACS Poli

Miză minoră, scandal cât China! Așa s-ar putea traduce scandalul, deja personalizat, între primarul Nicolae Robu și deputatul PSD Sorin Grindeanu pentru un loc în Consiliul Director la ACS Poli. Nu întâmplător, cei doi se vor întâlni foarte probabil în 2016 în calitate de candidați la scaunul de primar al Timișoarei.

Razboiul Basescu – USL, faza pe sondaj

Nu e un secret că în lupta politică din România au intrat și unele trusturi de presă, al căror partizanat este fățiș. După principiul „cine plătește și …”, trusturile în cauză apelează inclusiv la firme de sondare a opiniei publice pentru a demonstra că patronii lor politici sunt cei mai buni. Și au „reușit”, după cum se vede mai jos, rezultatele a două sondaje fiind absolut divergente, în funcție de cine a comandat. Cel mai puțin important din aceste sondaje pare să fie adevărul.

Razboiul Grindeanu – Robu, faza pe proiecte si… ironii

Nu trebuie să fii doctor în științe politice să vezi că USL scârțâie din toate încheieturile, atât la nivel central cât și – mai ales – la nivel local. Cu toate că Timișul nu apare printre cele aproximativ 20 de județe în care există mari fricțiuni între PSD și PNL, nu se poate spune că aici lucrurile ar fi liniștite. De cele mai multe ori, tensiunile au fost escamotate, însă uneori au răbufnit în public.

Top