Arhiva pentru eticheta: problema

Lac avem, peisaje la fel, ce facem cu turistii? Cazarea, minusul zonei Surduc

Lac avem, peisaje la fel, ce facem cu turistii? Cazarea, minusul zonei Surduc

Oricât de frumos ar fi să petreci o după-amiază pe malul lacului Surduc și oricât de multe activități ar fi organizate, îți cam piere cheful să mergi până acolo, de la Timișoara, de exemplu, și să fii nevoit să faci cale întoarsă în aceeași seară. Marea problemă a zonei este lipsa locurilor de cazare, iar autoritățile locale nu au acum soluții.

Petroman e depasit de problema legata de neplata navetei catre profesori

Profesorii navetiști de la școala din Liebling vor executa silit unitatea de învățământ după ce nu și-au primit banii timp de doi ani. Inspectorul școlar general Cornel Petroman susține că legea e confuză, nu prevede obligativitatea plăţii navetei și spune că nu știe ce e de făcut într-un astfel de caz.

Liberalii au stricat cvorumul, Stoia promite mobilizare pe viitor

Doi liberali l-au făcut mare pe PP-DD-istul Petrică Folică. Voturile lui Radu Dimeca și Grigore Grigoroiu ar fi putut înclina decisiv balanța și ar fi permis PSD să cumpere imobilul de pe Splaiul Vladimirescu, pentru numai 100.000 de euro. Cei doi erau plecați din țară, dar viceprimarul Traian Stoia promite o mobilizare exemplară a USL la viitorul plen.

Poli, fara gol de patru luni, dovada ca transferurile din iarna s-au facut dupa ureche

Atacanţii de la Poli sunt certaţi cu golul, sarea şi piperul fotbalului. Nu faptul că Poli a pierdut cu UTA şi a remizat cu CS Mioveni ar trebui sa fie cea mai mare grijă a lui Valentin Velcea, ci impotenţa în atac, care a făcut ca echipa de pe locul 2 în clasament să bifeze două jocuri fără să marcheze.

Top