„Ingerii galbeni” incep sa distruga masinile pe care le ridica / VIDEO

În prag de interzicere a activității lor în Timișoara, „Îngerii Galbeni” par să nu se teamă de nimic. La finele săptămânii trecute, ei au distrus o mașină pe care au ridicat-o din parcarea Profi de lângă Casa Tineretului. Incidentul s-a petrecut chiar sub ochii polițiștilor. În viitorul plen al CL ar putea fi votat un proiect care să pună capăt nesimțirii „Îngerilor galbeni”.

scandal ingeri

Scandalurile provocate de firma de tractări auto „Îngerii galbeni” au intrat într-o nouă fază. O filmare realizată imediat după miezul nopții de vineri spre sâmbătă, în parcarea Profi de la Casa Tineretului, demonstrează în ce stare îţi pot aduce „Îngerii Galbeni” maşina, dacă îndrăznești să comentezi şi să mai şi filmezi operaţiunea. Autoturismul a fost ridicat cu tot cu pasagerul care se afla în ea, în timp ce șoferul a filmat întreaga operațiune la care asistau și… polițiștii. Aripile maşinii au fost serios deteriorate de aparatura „experţilor” în tractări.

De-a lungul timpului, „Îngerii galbeni” au provocat o mulțime de incidente la Timișoara. Firma are pe rol zeci de procese pentru ridicări abuzive de maşini, iar pe numele ei au fost depuse zeci de reclamaţii la poliţie şi OPC. „Îngerii galbeni” au fost acuzați, în plus, de timișoreni de furt şi chiar sechestrare de persoane. Un proiect care interzice tranzitul pe raza municipiului Timşoara al autospecialelor care transportă maşini fără acordul proprietarilor, iniţiat de consilierii PSD, ar putea fi dezbătut în viitorul plen al Consiliului Local Timişoara. Între timp, timișorenii sunt invitați să semneze o petiție on-line împotriva firmei de tractări și ridicări auto.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

20 comentarii pentru acest articol

Alin a spus: (martie 19th, 2014 at 10:44 )

Lipsa de bun simt!!! Distrugere de fata cu politia…

toma popescu a spus: (martie 19th, 2014 at 12:11 )

Niste nesimtiti, scursuri ale acestei societati ,care stau in apanajul PNL-ului,si care probabil cotizeaza pentru a face aceste lucruri la limita legii,sau chiar ilegale.Uitati-va la angajatii acestei firme..parva sunt luptatori de K1..sau sumo!
Sunt interlopi si infractori tinuti in brate de politie si autoritati!
RUSINE ROBU,RUSINE POLITIEI LOCALE!

Un drucker a spus: (martie 19th, 2014 at 12:32 )

Ingerii galbeni tin cu ASU!

AntiRobu a spus: (martie 19th, 2014 at 14:04 )

muri-v-ar copiii de cancer, ingerii pacii. Si politistilor de la sectia 3, la fel!!!

Alin a spus: (martie 19th, 2014 at 16:11 )

Politistu ala coropt de la sectia 2,care conduce un BMW seria 3 e mai mereu cu ei,isi ia un miliom ciubuc pe masina si face pe bodiguardul cu legitimatie,el ii platit sa patruleze nu sa asiste ridicari de masini !!!!

drukeria a spus: (martie 19th, 2014 at 21:35 )

Trebuie luate masuri urgente!!!!! Asa ceva este inadmisibil!!!!

johnyenglish a spus: (martie 20th, 2014 at 00:11 )

la fel de idioti si proprietarul, si aia care filmeaza, si ceilalti ce li se alatura lor pentru ca se vede clar ca nu ei au stricat masina ci desteptul de sofer a incercat sa plece cu clestii pe roti…mitici fara creier..si mai parcheaza si pe handicapati…pai or aratat ca intr’un fel aveau voie sa parcheze acolo dupa ce se vede..:))))

fanel a spus: (martie 20th, 2014 at 09:35 )

Daca unii isi parcheaza masina pe proprietati private sa fie luate masurile prevazute de lege la fel ca la domeniul public in cazul in care proprietatea nu este ingradita.
Dar sa vina derbedeii de la Ingerii Galbeni sa umfle masinile si sa jupoaie de bani soferii este cel putin in neregula. Legea se aplica de catre organelle abilitate.
Becali face puscarie pentru ca si-a facut singur dreptate.

Noni a spus: (martie 20th, 2014 at 10:16 )

Eu nu inteleg cum pot ei sa tracteze masina cand proprietarul este acolo…pai ii dai o amenda daca a incalcat regulile si il lasi sa plece…de ce sa ii tractezi masina cand el o poate muta??? Si nu inteleg ce se intampla cu justitia in problema asta ca tot aud ca au zeci de procese ingerii astia…pai nu au pierdut nici un proces?? Asadar justitia din Romania spune ca au dreptul sa salte masinile cu tot cu proprietari in ele??? Ca nu e primul caz de acest gen… nu mai pricep nimic…

zoran a spus: (martie 20th, 2014 at 11:19 )

Articol tipic pentru presa din Timisoara. De ce nu se face o ancheta jurnalistica serioasa pentru a demasca acesti banditi .Ingerul Robu se spala pe miini .Pun pariu ca in spatele acestor mafioti se afla oameni din militie primarie etc

Robsson a spus: (martie 20th, 2014 at 11:39 )

Firma de tot kkt-ul, gunoaie..asta se intampla intr-un oras de 5 stele..si nimeni nu face nimic. Militianul de Nedelcu are spate si face ce-i taie capul..avariaza masini, ridica masinile abuziv…cere taxe de zici ca esti la New York, nici acolo nu sunt tarife ca la noi.Programul firmei e de tot rahatul..asta ca sa platesti de la 2 zile in sus depozitarea. Sa nu mai zic ce imbuibati lucreaza la firma, te privesc de sus pentru ca esti la mana lor. Sa-i f.. in gurita pe toate p…..e de acolo de la firma..cu tot cu patronul lor. M..e !!

excelent a spus: (martie 20th, 2014 at 11:46 )

foarte bine ca i-au ridicat masina

excelent a spus: (martie 20th, 2014 at 11:46 )

cu tot cu proasta din dreapta

Dan a spus: (martie 20th, 2014 at 13:47 )

Nedelcu de joia vitoare va mai tracta sicriile lui masa si taicasu prin oras,ca alceva sigur nu va mai putea!!Iar cu incercarile de al face pe Robu sa mai amane proiectul in plen sigur nu va merge!!!

Dan a spus: (martie 20th, 2014 at 13:52 )

Prietenul tau Robu déjà nu mai are sprijin in primarie,incoltit de consilieri pesedisti si cu pressalert anchetand toate manevrele imobiliare ilegale plus ca e obligat sa se apropie de pesedisti pt vitoarele Lui „proiecte” ,va trebui sa ii dea drumul din brate tovarasului sau Nedelcu! Miza si presiunile sunt prea mari pt vitorul Lui..

Rumburak a spus: (martie 20th, 2014 at 14:04 )

de ce au ridicat masina? pt ca era parcata pe locurile rezervate persoanelor cu handicap? pentru ca nu a mers la profi?

Dan a spus: (martie 20th, 2014 at 18:44 )

Am fost si eu acolo si masina era parcata pe locul destinat persoanelor cu handicap era trecut de 12 noaptea , soferul era in magazinul profi si cineva era in masina care era cu motorul pornit ….cred ca in maxim 2 minute masina deja era ridicata de la sol (partea din spate ) ,cu toate ca era o persoana in masina .
Normal trebuia sa astepte sa vina soferul sa vada poate omul avea probleme de handicap …dar nu mai era nevoie ca doar l-au vazut cand sa dat jos :)) ei erau la panda ” japca ” .
Da sunt de parere ca trebuia sa vina politia sa ii dea o amenda pentru parcare neregulamentara ….sau cei de la ” INGERII CAZUTI ” trebuia sa ii blocheze rotile si sa plateasca deblocarea de 100 ron cum se face in Iulius Mall .
Dar ce fac retarzii astia este talharie , furt mascat ……sa nu mai zic nimic de angajatii care au 2 clase ca si trenul ….este postul pastelui si nu se gandesc la cate ganduri relese indreapta spre ei , nu se gandesc ca ridica o masina si cer 1000 de ron pentru asta ….salariul unui om pe o luna …se duce in 5 min .
NU CRED CA LA POLITIE EXISTA AMENDA DE 1000 RON

gogu tractoristu a spus: (martie 20th, 2014 at 18:45 )

Pentru toti desteptii care-si dau cu parerea: masina a fost ridicata de pe unul din locurile rezervate persoanelor cu handicap. Si nu a fost avariata de angajatii firmei de remorcari, ci idiotul de sofer(posesor al autovehiculului) a pornit masina, a bagat-o in viteza si a accelerat. Moment in care clestii care erau prinsi pe rotile din fata au alunecat. Prostul(posesorul autovehiculului) probabil nu si-a dat seama ca si-a pus in pericol atat viata lui cat si a sotiei. ( masina putea oricand sa cada in „bot” de la o inaltime de 1 m). Nu vi se pare ciudat ca, culmea, ambii clesti din fata au „alunecat din senin” ?

grecu a spus: (martie 20th, 2014 at 18:59 )

Multa lume revoltata pe Ingerii Galbeni. Daca in Romania cineva indiferent de religie sau natie incearca sa stabileasca ordinea …romani…de fel..fara scoala ..in loc sa respecte critica. De ce nu cititi??? Poate nu stiti? Scrie clar la intrare „proprietate privata” dar romanul …nesimtit prin fire crede ca orice ii se cuvine. Atunci va mirati ca in alte tari se poate si la noi NU. Ma baieti…sincer..ardetii cum puteti voi mai mult caci merita!!! La noi platiile si problemele se rezolva cu legitimatia…! Ca la nebuni! De acum incolo incercati sa nu mai ridicati cu persoane in masina…pardon nu doar cu persoane poate sa vina cu toata gospodaria!!! Nu merita oamenii astia nici macar sa mai calce in oras..caci daca parcheaza pe locurile de handicapati..ce sa zic sa le de-a Dn-zeu un picior sau o mana lipsa si atunci pot parca… toata viata. Cu respect! Si un ultim sfat…lasati ciocul mic cei care gresiti si mai bine EDUCATIVA!!!

xxl a spus: (martie 21st, 2014 at 20:30 )

grecule , gogule si desteptii cu scoala profesionala , firma asta e privata , nu-i ADP , nu-i de stat . cat de idiot sa fii sa nu intelegi ca nu au dreptul sa ridice masinile de pe orice proprietate , ce acte au , ce autoritate reprezinta ordinarii astia , ce lege aplica , ce fac ei e furt . acolo dai amenda la sofer pentru parcare gresita si asta de catre politie , comunitari nu de gaozarii aia

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto

Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

În această seară a început în Bănie, seria contând pentru locurile 11-14 în prima ligă de baschet masculin dintre SCMU Craiova şi SCM Timişoara. La capătul unei partide foarte echilibrate, oltenii au învins bănăţenii, 87-80. Echipa viola nu a făcut un meci rău, dimpotrivă, a jucat bine, a şi câştigat două sferturi, a condus în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Două sferturi bune nu au fost destul. Timişoara pierde primul joc din seria cu Craiova
În frunte cu cei doi consilieri locali, Maxim Maximilian şi Zoran Neamț, membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL. Primarul liberal al comunei Ghiroda, Ionuţ Stănuşoiu, afirmă că a colaborat foarte bine în Consiliul Local cu cei doi proaspeţi membri PNL. Ionuţ Stănuşoiu susţine că nu doar PNL va deveni mai puternic în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Membrii Partidului Verde din Ghiroda s-au înscris în PNL
Atmosfera a fost încărcată de surprize și subtilități politice la recenta lansare a candidaturii PSD-PNL a lui Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara, un eveniment ce a avut loc la Iulius Congress Hall. Deși era de așteptat să fie un moment de unitate pentru alianța PSD-PNL, un gest al lui Nicolae Robu a stârnit nemulțumiri printre...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Surpriză și nemulțumire în rândul tinerilor liberali: Nicolae Robu alege TSD în detrimentul TNL la lansarea candidaturii sale
Primăria Timișoara a anunțat că investiția pentru realizarea noii clădiri a Liceului Waldorf e în grafic. Peste trei sferturi din lucrări au fost realizate și investiția este planificată pentru finalizare completă în această vară. Constructorul a montat geamurile de mari dimensiuni. Clădirea are două niveluri, parter și etaj, și include spații unde vor studia aproape...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Trei sferturi din lucrările de la extinderea Liceului Waldorf au fost realizate
Mult disputata sală multifuncțională de la Palatul Administrativ e acum modernizată. Suma investită de cei de la Consiliul Județean Timiș a depășit un milion de lei. Sala Multifuncțională din Palatul Administrativ a trecut printr-o importantă modernizare Cu o investiție de peste 1 100.000 lei (TVA inclus), am fost realizate modernizări esențiale pentru a oferi utilizatorilor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Multifuncțională, devenită celebră în aceste zile, a fost modernizată
Restaurantul Papas din Lugoj a fost închis temporar în urma unei “vizite” inopinate a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. De asemenea, patronii localului au fost amendaţi cu 7.000 de lei.  Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș a desfășurat o acțiune de control la restaurantul Papas aparținând operatorului economic SC Aetsoc Acul Business SRL, din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Mizerie de nedescris într-un local public din Lugoj. Restaurantul Papas a fost închis/Foto
PSD Timiș a decis lista consilierilor locali propuși pentru Timișoara, respectiv a celor județeni. Sunt zece poziții pentru CJT, respectiv șapte pentru CLT. Propunerile urmează să fie ”amestecate” cu propunerile partenerilor de la PNL. Paritatea la consiliul județean este una favorabilă PSD, iar aici sunt zece candidați propuși de social-democrați, în ordinea pe care vor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ce candidați propune PSD la ”mixarea” cu PNL. Au fost stabilite propunerile pentru CLT și CJT
Disputa dintre Alin Nica, actualul președinte al CJ Timiș, și Alfred Simonis, contracandidatul său la alegerile locale, pe tema ședinței de guvern de joi de la Timișoara pare să nu mai aibă final. Miercuri, Alin Nica a ieșit public și a acuzat PSD că ar fi amenințat participanții la o dezbatere pe teme de regionalizare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alfred Simonis îi cere lui Alin Nica să prezinte lista celor care acuză că au fost amenințați de PSD: ”Să depună plângeri la Parchet”
Concursul prin care Florin Răvăşilă, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu, a ajuns şef peste jumătate din patrimoniul Tmişoarei a fost anulat în instanţă. Trimis în judecată de DNA pentru şpagă, Răvăşilă a trecut acest concurs fără ca măcar să-şi scrie lucrarea. Primăria Timișoara a câștigat procesul de anulare a concursului în baza căruia...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Instanţa a anulat concursul prin care Florin Răvăşilă, omul lui Nicolae Robu, a ajuns stăpân peste patrimoniul Timişoarei
Surpriză în organizarea ședinței de guvern de la Timișoara. Întâlnirea ar putea avea loc în sala Video, aflată la sediul Prefecturii Timiș, și nu la sala Multifuncțională, așa cum se dorea inițial. Scandalul sălilor pentru găzduirea ședinței de guvern programate joi la Timișoara s-ar putea termina cu o surpriză. Discuțiile susținute, mai ales în contradictoriu,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sala Video de la Prefectură ar putea fi gazda ședinței de guvern de la Timișoara
Top